Miten sulatan suolaisen piirakan?
Tein irtopohjavuokaan suolaisen piirakan, mutta sitä ei ehditty syödä ja lykkäsin hätäpäissäni pakastimeen sellaisenaan. Mitenkäs tuollainen nyt sit sulatetaan? Jos ottaa pakkasesta ja laittaa jääkaappiin, niin vettyykö sulaessaan? Vai voiko sen tuupata pakkasesta suoraan uuniin ja antaa olla jossain 100 asteen lämmössä, öö, kuinka kauan? Emmääosaa.
Kommentit (7)
Voi ei. Siis laitoitko suolaisen piirakan pakastimeen? Kaikkea sitä kuuleekin.
Haistakaas ny... :) Nii että mitä mie tuolle teen? Ei kehtaisi tarjota vettynyttä tai uunissa kärvennettyä piirakkaa. ap
No ei sit. Länttään varmaan oman piirakkani tiskiin, kun ei muu onnistu. ap
Upotat sen kiehuvaan veteen n.5min ja sen jälkeen uppopaistat. Koostumus ja maku ovat kuin tuoreessa, lupaan sen!
Vierailija kirjoitti:
Upotat sen kiehuvaan veteen n.5min ja sen jälkeen uppopaistat. Koostumus ja maku ovat kuin tuoreessa, lupaan sen!
Voiko sen uppopaistaa siinä samassa vedessä? Siis sillain niinku uppomuna? Mulla ei oo kyllä tarpeeksi isoa reikäkauhaa et sais se nostettua ylös, ni voiks käyttää vaikka vessaharjaa apuna? ap
Jelppivä!