Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten sulatan suolaisen piirakan?

Vierailija
15.10.2016 |

Tein irtopohjavuokaan suolaisen piirakan, mutta sitä ei ehditty syödä ja lykkäsin hätäpäissäni pakastimeen sellaisenaan. Mitenkäs tuollainen nyt sit sulatetaan? Jos ottaa pakkasesta ja laittaa jääkaappiin, niin vettyykö sulaessaan? Vai voiko sen tuupata pakkasesta suoraan uuniin ja antaa olla jossain 100 asteen lämmössä, öö, kuinka kauan? Emmääosaa.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jelppivä!

Vierailija
2/7 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peli on menetetty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi ei. Siis laitoitko suolaisen piirakan pakastimeen? Kaikkea sitä kuuleekin.

Vierailija
4/7 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haistakaas ny... :) Nii että mitä mie tuolle teen? Ei kehtaisi tarjota vettynyttä tai uunissa kärvennettyä piirakkaa. ap

Vierailija
5/7 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei sit. Länttään varmaan oman piirakkani tiskiin, kun ei muu onnistu. ap

Vierailija
6/7 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Upotat sen kiehuvaan veteen n.5min ja sen jälkeen uppopaistat. Koostumus ja maku ovat kuin tuoreessa, lupaan sen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
15.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Upotat sen kiehuvaan veteen n.5min ja sen jälkeen uppopaistat. Koostumus ja maku ovat kuin tuoreessa, lupaan sen!

Voiko sen uppopaistaa siinä samassa vedessä? Siis sillain niinku uppomuna? Mulla ei oo kyllä tarpeeksi isoa reikäkauhaa et sais se nostettua ylös, ni voiks käyttää vaikka vessaharjaa apuna? ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän kolme