Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Valmistan tänään siskonmakkarakeittoa

Vierailija
07.10.2016 |

Kysyttävää?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä mitään kysyttävää, itsehän soppasi syöt. Meikä valmistaa serkusta paistin. Se on marinoinut itseensä 30 vuotta punkulla että varmaan on murevaa.

Vierailija
2/5 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eipä mitään kysyttävää, itsehän soppasi syöt. Meikä valmistaa serkusta paistin. Se on marinoinut itseensä 30 vuotta punkulla että varmaan on murevaa.

Laitatko omenan suuhun ja laakerinlehden kainaloon, vai miten maustat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eipä mitään kysyttävää, itsehän soppasi syöt. Meikä valmistaa serkusta paistin. Se on marinoinut itseensä 30 vuotta punkulla että varmaan on murevaa.

Voi jumalauta. Minutko?!  Onhan meillä nyt huonompiakin serkkuja!

Vierailija
4/5 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eipä mitään kysyttävää, itsehän soppasi syöt. Meikä valmistaa serkusta paistin. Se on marinoinut itseensä 30 vuotta punkulla että varmaan on murevaa.

Voi jumalauta. Minutko?!  Onhan meillä nyt huonompiakin serkkuja!

Ehkä sulla on parhaiten riiputettu liha:)

Vierailija
5/5 |
03.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten siskonmakkarakeittoa tehdään?