Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras ruisleipä

Vierailija
26.09.2016 |

Mistä saa tai kuka valmistaa teidän mielestä parasta ruisleipää?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naapurin rouva!

Vierailija
2/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellainen on hyvää kuin Ullan Ruis (Ullan pakari)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Putaan Pullan ruisleivät huippuhyviä ja hyvin säilyviä.

Vierailija
4/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meriläisen ruisleipä

Vierailija
5/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moilasen leipomon Pikku Jääkäri 

Vierailija
6/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä..ainakin hiivatonta, juurella nostatettua aitoa hapanleipää. Jauhoina 80% ruista ja loput vehnää.. Kotikylän myllyltä ostettuja vielä. Kyllä kelpaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oululainen jälkiuuni.

Vierailija
8/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Linkosuon setsuuri on hötöä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo noilla pienillä paikallisilla leipomoilla on tosi hyviä ruisleipiä, kannattaa kokeilla mitä seutukunnan kaupoista löytyy.

Viime viikolla sattui ostoskoriin lähi-K-kaupastani yllättävän hyvä K-kaupan oma merkki, Pirkka luomuruisreikäleipä. Oletin Pirkan perusteella jotain mautonta murenevaa jauhomaista, mutta olikin hyvin maistuvaa, meni tuoreena koko leipä, tiedä sitten miten vanhenisi.

Vierailija
10/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samsaran luomuruisvuoka. En osta enää mitään muuta ruisleipää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joen Leipurien maalaisruisleipä

Vierailija
12/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porokylän leipomon Kartanon ruis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaasan ruispalat. Niihin ei vaan kyllästy. On sellainen perusvarma leipä. Tykkään myös tosi paljon yhdestä toisesta, minkä nimeä en nyt muista, mutta siihen välillä kyllästyy niin että täytyy pitää pieni tauko. Ruispaloista ei tarvi taukoa pitää oikeastaan koskaan.

Vierailija
14/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oululaisen reissumies paahtiksessa ja Oltermannia ja paprikaa päälle niin voi kokea makumaailman huipentuman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
26.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruikulan puikulat on parhaat!

Vierailija
16/17 |
30.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiivatonta, juurella kunnolla nostatettua aitoa hapanleipää. Jauhoina 100% ruista..

No venäjältä saa aitoa leipää joka on tehty oikein. Suomessa lisätään hapatetta ja nostatetaan hiivalla.

En ole saanu kunnon ruisleipää kuin naapurin emännältä 1970 luvulla, eräs asiakas toi muutaman leivän silloin tällöin kun emäntä oli leiponut ja se oli leipää parhaimmillaan . Heidän lapsilukunsa kasvoi ja emäntä oli heidän kanssaan täystyöllistetty niin en ole sen koommin saanut aitoa leipää.

Aito ruisleipä maistuu tosi happamalta mutta kun pureksii maku muuttuu makeammaksi suuhun jää pitkäksi aikaa erittäin houkutteleva maku syödä lisää, ja lisää, ja lisää. Maku on sellainen että siihen ei kyllästy koskaan. Virheetöntä leipää ei vaan millään löydä mistään kaupasta, aina niihin on työnnetty jotain asiaan kuulumatonta vaikkei muuta jotain helkutin öljyä joka tukki verisuonet ja aiheuttaa aivohalvauksia. Öljyissä ei ole mitään sellaista mitä elimistö tarvitsee, jos joku on eri mieltä niin hän valehtelee.

Vierailija
17/17 |
02.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

🍞

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä yksi