Saarioisten lättypizzat - mitä ihmettä niille on tapahtunut?!
Mitä ihmettä Saarioisten lättypizzoille on oikein tapahtunut? Onko reseptiä muutettu tms? Koostumus ja maku on täysin muuttunut, juusto on kuin jätetty kokonaan pois.
Esim. tonnikalapizza on nykyisin kuiva, mauton, juustoton, katkaravuton... :(
Eihän ne alle euron pikkupizzat suurta kulinaristisia ilotulitusta ole aiemminkaan olleet, mutta tämä nykyinen "uudistus" on kyllä todellinen pettymys.
Kommentit (81)
Samaa ihmettelin, kun juuri eilen söin pitkästä aikaa tonnikalapizzan. Ei siinä ollut juustoa oikeastaan yhtään, eikä tosiaankaan ollenkaan katkarapuja. Pelkkä mauton kuivakka lätty, jossa pinnalla ohuelti tomaattisosetta ja tonnikalaa. Eipä tarvitse ostaa enää.
Huomasin saman kun juuri pitkästä aikaa niitä söin!
Juusto muuten merkitty juuston kaltaiseksi tuotteeksi. Mitä ikinä se tarkoittaakaan?
sama! tästä on aikaa kuitenkin pari kuukautta. ihmettelin jo mitä lempipizzalle noits aoli käynyt. ei katkiksia, ei juustoa. ja mikä pahinta tonnikala ei pysynyt edes pizzan päällä vaan mureni ja oli helvetin kuivaa. en ole ostanut sen jälkeen. en siis ostanut aikaisemminkaan usein, mutta se oli sellainen kiirehätävarasafka.
toisaalta olen ostanut atrian pizzoja ja niissäkin on tullut laatu alas. oli pieni kuin mikä, eikä mitään täytettä...
no inakin edistää vaihtamista terveellisimpiin syömisiin :D
Vierailija kirjoitti:
Juusto muuten merkitty juuston kaltaiseksi tuotteeksi. Mitä ikinä se tarkoittaakaan?
Ei ainakaan juustoa :)
Vieläkö joku noita syö? Lidlistä saa ilman tarjoustakin paljon parempia ja isompia pakastepizzoja (3x rasiat), eikä hintaakaan ole kuin noin 35 senttiä enemmän per läpyskä. Tässä hinta ei ole ongelma, sillä ne ovat painoltaan myös selvästi isompia kuin 200 g Saarioisten roiskeläpät.
Mielestäni myös nämä Saarioisten pizzat ovat huonontuneet jatkuvasti, silloin kuin maistoin viimeksi. Aivan eri pizza taitaa olla kyseessä, jos vertaa 80/90-luvulla tehtyihin jauhelihapizzoihin, tämä Saarioisten jauhelihapizza on 35 vuotta vanha keksintö.
T. Lidl-mies.
2008 olin koukussa noihin pitsoihin. Sipsien ja suklaiden sijaan ostin noita pitsoja herkutellakseni. Jauheliha suosikki, kinkku hyvänä kakkosena.
Tänä kesänä ostin pitkästä aikaa eivätkä maistuneet hyvältä. Ajattelin että minun makuaistini vain on muuttunut.
Kurjaa jos kyse onkin reseptistä, ennen nuo olivat niin hyviä.
Mietin ihan samaa! Tonnikalapizza on ollut ihan syötävää, ja pari kuukautta sitten nappasinkin sellaisen mukaan välipalaksi. Meni herkkupäivä pilalle kun avasin paketin. :( heti huomasin, että katkikset puuttuu ja maku oli ihan erilainen kuin ennen. Tonnikala oli kuivaa. Hampaat irvessä söin sen loppuun, mutta sen jälkeen on jäänyt kyllä kauppaan. Miksi hyviä reseptejä mennään muuttamaan, tuskinpa noilla pizzoilla ainakaan myyntiä kasvatetaan.
Laittakaa palautetta Saarioisten äideille.
Vierailija kirjoitti:
Mietin ihan samaa! Tonnikalapizza on ollut ihan syötävää, ja pari kuukautta sitten nappasinkin sellaisen mukaan välipalaksi. Meni herkkupäivä pilalle kun avasin paketin. :( heti huomasin, että katkikset puuttuu ja maku oli ihan erilainen kuin ennen. Tonnikala oli kuivaa. Hampaat irvessä söin sen loppuun, mutta sen jälkeen on jäänyt kyllä kauppaan. Miksi hyviä reseptejä mennään muuttamaan, tuskinpa noilla pizzoilla ainakaan myyntiä kasvatetaan.
Säästöä tietysti. Noissa pizzoissa on käytetty myös näemmä palmuöljyä, ja se on aina tinkimisen merkki. Saman tempun teki Fazer suklaidensa kanssa. Boikottiin vaan! Lidlissä saa edelleen 47 senttiä/100 suklaalevyjä jossa ei olla käytetty palmuöljyä.
T. Lidl-mies.
Vierailija kirjoitti:
Vieläkö joku noita syö? Lidlistä saa ilman tarjoustakin paljon parempia ja isompia pakastepizzoja (3x rasiat), eikä hintaakaan ole kuin noin 35 senttiä enemmän per läpyskä. Tässä hinta ei ole ongelma, sillä ne ovat painoltaan myös selvästi isompia kuin 200 g Saarioisten roiskeläpät.
Mielestäni myös nämä Saarioisten pizzat ovat huonontuneet jatkuvasti, silloin kuin maistoin viimeksi. Aivan eri pizza taitaa olla kyseessä, jos vertaa 80/90-luvulla tehtyihin jauhelihapizzoihin, tämä Saarioisten jauhelihapizza on 35 vuotta vanha keksintö.
T. Lidl-mies.
Itse en oikein välitä pakastepizzoista, ja pizzerian pizza on "liian iso". :D olen siis aika pieniruokainen ja saarioisten pizza on ollut sopivan kokoinen välipala silloin tällöin. Niistäkään en ole tykännyit kuin juuri tonnikalapizzasta, kinkku ihan hyvänä kakkosena. Muuttuneen tonnarin jälkeen en aio edes maistaa kinkkua, vaan jätin pizzat kokonaan pois välipalalistalta. :-)
Vierailija kirjoitti:
Mietin ihan samaa! Tonnikalapizza on ollut ihan syötävää, ja pari kuukautta sitten nappasinkin sellaisen mukaan välipalaksi. Meni herkkupäivä pilalle kun avasin paketin. :( heti huomasin, että katkikset puuttuu ja maku oli ihan erilainen kuin ennen. Tonnikala oli kuivaa. Hampaat irvessä söin sen loppuun, mutta sen jälkeen on jäänyt kyllä kauppaan. Miksi hyviä reseptejä mennään muuttamaan, tuskinpa noilla pizzoilla ainakaan myyntiä kasvatetaan.
Jos raaka-aineet on sontaa, niin ei niistä hyvää saa millään reseptillä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mietin ihan samaa! Tonnikalapizza on ollut ihan syötävää, ja pari kuukautta sitten nappasinkin sellaisen mukaan välipalaksi. Meni herkkupäivä pilalle kun avasin paketin. :( heti huomasin, että katkikset puuttuu ja maku oli ihan erilainen kuin ennen. Tonnikala oli kuivaa. Hampaat irvessä söin sen loppuun, mutta sen jälkeen on jäänyt kyllä kauppaan. Miksi hyviä reseptejä mennään muuttamaan, tuskinpa noilla pizzoilla ainakaan myyntiä kasvatetaan.
Säästöä tietysti. Noissa pizzoissa on käytetty myös näemmä palmuöljyä, ja se on aina tinkimisen merkki. Saman tempun teki Fazer suklaidensa kanssa. Boikottiin vaan! Lidlissä saa edelleen 47 senttiä/100 suklaalevyjä jossa ei olla käytetty palmuöljyä.
T. Lidl-mies.
Ot, mutta sitä palmuöljyä on ollut suklaissa ym. elintarvikkeissa kautta aikain. Aiemmin vain ei ole tarvinnut palmuöljy nimellä sitä tuoteselosteeseen laittaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vieläkö joku noita syö? Lidlistä saa ilman tarjoustakin paljon parempia ja isompia pakastepizzoja (3x rasiat), eikä hintaakaan ole kuin noin 35 senttiä enemmän per läpyskä. Tässä hinta ei ole ongelma, sillä ne ovat painoltaan myös selvästi isompia kuin 200 g Saarioisten roiskeläpät.
Mielestäni myös nämä Saarioisten pizzat ovat huonontuneet jatkuvasti, silloin kuin maistoin viimeksi. Aivan eri pizza taitaa olla kyseessä, jos vertaa 80/90-luvulla tehtyihin jauhelihapizzoihin, tämä Saarioisten jauhelihapizza on 35 vuotta vanha keksintö.
T. Lidl-mies.
Itse en oikein välitä pakastepizzoista, ja pizzerian pizza on "liian iso". :D olen siis aika pieniruokainen ja saarioisten pizza on ollut sopivan kokoinen välipala silloin tällöin. Niistäkään en ole tykännyit kuin juuri tonnikalapizzasta, kinkku ihan hyvänä kakkosena. Muuttuneen tonnarin jälkeen en aio edes maistaa kinkkua, vaan jätin pizzat kokonaan pois välipalalistalta. :-)
Välipalaksi kokonainen pitsa?! Varmastikin pizzerian pizzat ovat VÄLIPALAKSI isoja.
Tuo Saarioisen tonnikalapizza on kokenut kyllä sellaisen inflaation, että huh huh. Juusto puuttuu, ei löydy enää katkarapujakaan. Päällä oleva kuiva ja paikoittain jopa kivikova tonnikalamuru murenee syödessä ja tippuu pizzan päältä pois. Tomaattikastike (jos sellaista ylipäätään enää edes on, oletan sitä olevan koska kyseessä kuitenkin on ainakin nimellisesti "pizza"), ei maistu ollenkaan.
Tuoteselosteesta löytyvät matjessilli ja sitruuna hämmentävät mua edelleen. Matjessilli? Sitruuna? Onko noilla yritetty hakea jonkinlaista kalamaista makua muutoin kuivaan ja mauttomaan tonnikalaan....? En osta tuota pizzaa enää ikinä, kiitos Saarioiselle.
Vierailija kirjoitti:
Juusto muuten merkitty juuston kaltaiseksi tuotteeksi. Mitä ikinä se tarkoittaakaan?
Muistan telkkariohjelman, jossa kokki Markus Maulavirta analysoi roiskeläppien täytteitä. Jauhelihapizzan täytteessä suurin osa oli "lihankaltaista valmistetta", eli nahkaa ja jänteitä. Bon appetit!
Ehkä "juustonkaltainen valmiste" on jotain kumijuustoa, kts. markettien halvimmat juustot, joissa on outo, kumimainen rakenne eikä rasvaa tai makua lainkaan. Onkohan ne olleet missään tekemisissä lehmän kanssa?
En mäkään kyllä laita juustoa merenelävä -pizzan tai pastan päälle (oppinut tämän Italiassa). Valmiille pizzalle hyvää öljyä ja tuoreita yrttejä, ja herkkua on.
Itse laitoin palautetta saarioiselle (sivujen kautta helppoa, ei tarvitse antaa yhteystietoja), että uudistuneet pizzat jäävät tästä edespäin kaupanhyllylle.
Saman huomasin viime viikolla, kun ostin tonnikalapitsan. Kenen mielestä muka tuo on nyt parempi?? Muistaakseni paketin päällä luki, että katkaravut on poistettu yleisön toiveesta.
Jep. Eihän ne mitään kulinariisia elämyksiä ole koskaan olleet, mutta viimeksi kun kävin hakemassa pikaevääksi töihin, sehän oli aivan kamalaa. En pystynyt syömään. Mutustelin hapankorppuja ja onneksi oli banaani mukana. Maistui pahalta, oli vetinen ja täyte, yäks.