Vierailija

Olemme poikaystäväni kanssa seurustelleet nyt puoli vuotta ja kaikki menee todella hyvin, olemme todella ihastuneita. Ainut ongelma on että poikaystävä pitää minut iltaisin aina yö myöhään hereillä. Kutittelee, höpöttelee eri juttuja ja sitten taas kutittaa jne. Tämä oli alkuun söpöä ja olin ihan mukana tässä toiminnassa, mutta en enää jaksa JOKA ILTA samaa kuviota eikä hän usko paitsi jos oikeasti vihastun asiasta.
Miten saan hänet uskomaan loukkaamatta häntä että haluaisin joskus ihan oikeasti nukkua iltaisin! pari kymmenta minuttia tätä ja seksi olisi melkein toivottavaakin, mutta tätä jatkuu joskus oikeasti kahteen tai kolmeenkin yöllä.

Kommentit (9)

Vierailija

Sano sille poikkikselle, että sen pitää mennä kotiinsa, äitinsäkin on huolissaan ja sinun äitisi ei tykkää, että poikkis parkkeeraa sun sänkyyn niin tiiviisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nukkumisen estäminen taitaa olla yksi tavallisimmista kidutuskeinoista. Tietääkö poikaystäväsi tämän? Jos tietää, tekee tahallaan - huonompi homma!

Jos ei niin kerro sinä se hänelle. Sittenpä näet, tekeekö tahallaan ja ilkeyttää, vai lopettaako kun teki ymmärtämättömyyttään.

Poikakaverisi ei varmaan tarvitse herätä aamuisin seitsemältä töihin eikä kouluun. Käyttääkö vielä jotain 'piristeitä' iltaisin?

Vierailija

oletko sanonut että väsyttää ja haluat nukkua? ei sen pitäisi siitä loukkaantua, pitäisi tajuta että ihminen tarvitsee unta. minkä ikäisiä olette?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla