Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001264077.html

Kaiken maailman hämäriä Deloitte-yhteyksiä löytyy siis tämän jutun taustalta......

Kommentit (3)

Vierailija

Mulle ei ole koko keissin aikana auennut, että mitkä ihmeen intressit Bernerillä on ollut lähteä sekaantumaan tähän Finavia juttuun. Ny kun tuon Iltasanomien jutun luin, niin alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan tämän keissin mädännäisyys. Jos todella pitää paikkansa nämä Deloitte kytkökset ja hyvävelisuhmuroinnit lähipiirinsä hyväksi, niin on kyllä suorastaan oikeusmurha, jos Berner saa vielä tämän jälkeen jatkaa ministerinä, kun vertaa vaikka Hautalan ja Kanevan potkuja, joissa syyt oli aivan naurettavan pienet, verrattuna tähän Bernerin suorastaan rikolliseen toimintaan. 

Vierailija

Nämä tietyt poliitikot tuntuvat olevan tuolla ihan vain ajaakseen omaa ja kavereidensa etua. Yritetään tehdä neljän vuoden aikana mahdollisimman paljon päätöksiä jotka varmistavat rahan valumisen omaan taskuun. Mikään yhteinen etu ei näitä Bernereitä ja Sipilöitä todellakaan kiinnosta, vaan vaikuttimet ovat vain ja ainoastaan itsekkäät. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On kyllä järkyttävää meinkiä. Jos tuo akka tästä ilman oikeudenkäyntiä selviää ja saa vielpä pitää ministerin pestinsä, niin siinä tapauksessa Suomea ei voi pitää enää oikeusvaltiona.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla