Vierailija

Eli miksi ne lykkääntyi ? Pirkkoa ei enää tämä yli 80 v sulhanen kiinnosta kun Alexander Stupido ei enää olekaan pääministeri ?

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Syitä voi olla vaikka minkälaisia, voi hyvänen aika. Pariskuntahan aikoi muuttaa yhteen vasta häiden jälkeen. Ei muuttokaan ole tuon ikäisille ihan pikkujuttu. Entä terveydelliset syyt, avioehtojen teko, asumisjärjestelyt...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jostakin luin , että oli aikataulu ongelmia sovittaa kaikki yhteen ja siksi siirtyi.

No nythä Alexilla on runsaasti aikaa kun ei enää ole pääministeri

Vierailija

No ei kaikki kuitenkaan Alexin ympärillä pyöri. Nämä ovat  Alexin isän  ja Pirkon häät. Ja kaiketi aika pienet ja intiimit.

Vierailija

Eiköhän tuo "parasta ennen" päivämäärä mennyt umpeen jo aikoja sitten? Näin suurten kysymysten äärellä morsiaimen ei kannata hoppuilla. Harkitkaa nyt vielä!

Vierailija

No mitä pienemmät ja intiimimmät, niin sitä helpommin luulisi sopivan aikatauluihin. EIhän niihin pieniin häihin tarvitse kuin hääparin ja vihkijän jos oikein pientä halutaan järjestää. Luulen että siellä se Alexin lakimiesvaimo rustaa aika raudanlujan avioehdon.

Vierailija

Onko Mannolalla lapsia?

Mahtaako vaan näyttää hyvältä cv:ssä, vähän niin kuin Juno Korhonen Hurmerinnalla? Ei senpuoleen noista kukaan duunia ole hakemassa.

Vierailija

Ap:lle tiedoksi, että Alexander (oikea nimi kuuluu Cai-Göran Alexander Stubb) oli valtiovarainministeri, ei pääministeri. Sitä en ymmärrä, että vielä vanhoilla päivillä pitää mennä naimisiin, voisihan sitä vaan seukata ja olla muuten vaan.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla