Vierailija

Katson vasta nyt tätä viimeisintä eli Spectreä, miten voi olla näin huono? Siis jo Bondienkin mittakaavalla todella surkea leffa, käsikirjoitus ihan surkea, ei millään meinaisi jaksaa katsoa loppuun asti. Kuvauspaikatkaan eivät hääppöisiä. Leffan ensimmäiset 5 min oli hyviä, sen jälkeen ei tapahdu juuri mitään. En tiedä onko sitten luvassa joku loppuhuipennus (30 min jäljellä elokuvasta) mutta tähän asti HUONO. Miksi tällaisia käydään katsomassa elokuvateattereissa, aina keräävät jotkin mielettömät lipputulot? Luulisi että tuotantotiimillä olisi varaa palkata kunnon käsikirjoittajat.

Kommentit (5)

Vierailija

No ei ole sitten sinulle tehty. Viimeisimmät bondit on bondeista parhaita.

Voit katsoa ihan rauhassa Roger Mooren Bondien uusintoja, joissa apinat ajaa kolmipyöräisillä ja purutupakkaa jauhava poliisi on hassunhauska. Alkanevat taas kohta uusintoina, johan niistä edellisistä uusinnoista alkaa olemaan kohta reilu kuukausi.

Vierailija

Katsoin nyt loppuun asti ja harvinaisen surkea leffa kyllä. Tylsät kuvauslokaatiot lukuunottamatta leffan alkua. Kliseemäiset kohtaukset, jotka ovat jo toistuneet lukemattomia kertoja, toimintakohtauksiakin on nähty aiemmissa bondeissa paljon näyttävämpiä.  Juonellisesti surkea/tylsä myöskin ja täysin epäuskottava juoni monellakin tapaa. Ralph Fiennes M:n roolissa loistava  henkilösuoritus, mutta ei auta kun leffa on muuten ihan kuraa. Ihan jännistys-/toimintagenren sisälläkin surkeaa kamaa. Liian vähän keskeisiä näyttelijöitä myöskin, ilmeisesti koko leffa pyritty tekemään halvalla.

2/5 nipinapin. Se bondi jossa Daniel Graig näytteli ekan kerran oli kyllä keskivertoa parempi, sille voisin antaa melkein 4/5 tähän leffaan verrattuna. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Niin ja piti lisätä että lähes kaikki bondit ovat kyllä elokuvallisesti huonoja eli ei ne Roger Moorenkaan bondit mitään käsikirjoituksen riemuvoittoja ole kyllä. Parhaimmissa on joitakin näyttäviä kohtauksia tai hauskoja vuorosanoja tai näyttäviä kuvauspaikkoja kyllä. Tää viimeisin oli vaan äärimmäisen tylsä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla