Vierailija

Jos olisi netissä palvelu: Ilmoittautumalla ukko hakee pyöräsi talvisäilöön ja huoltaa sen. Palauttaa keväällä. Käyttäisitkö? Mikä olisi oikea hinta?

Kommentit (7)

Vierailija

En käyttäisi. Mulla on tilaa säilöä. Veisin pyörän tavalliseen pyöräliikkeeseen huoltoon, varmasti halvempi koska ei kuljetuskustannuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ideana ihan mielenkiintoinen, mutta käytännössä pyörä vie niin vähän tilaa, että tuskin kovin moni innostuu. Ja pyörä ei mene talvella edes kovin huonoksi ja sitähän voi käyttääkin talvella. Prätkissä hieman eri juttu...

Vierailija

Saattaisin käyttää, mutta pyöräilen aika myöhöän syksyllä. Talvi- ja kesärenkaiden säilytykseetä maksoin muistaakseni 16€ kuussa silloin kun minulla oli vielä auto. Joku sen kaltainen hinta tähänkin varmaan kävisi. Huolto sitten sopimuksen mukaan päälle.

Vierailija

Aika epäilyttävä palvelu. En missään tapauksessa ainakaan maksaisi etukäteen ja pyörälle pitäisi saada melkeinpä joku pantti vakuudeksi säilytyksen ajaksi. Jospa sitä ei löydy keväällä tai firma on mennyt nurin talven aikana.

Pyörän huoltamisessa nyt ei mene kuin varttitunti keväällä ja syksyllä. Syksyllä rasvailee ruostumisvaarassa olevat osat (vaijerit, ketjut yms.) ja keväällä taas vähän rasvaa ja ruuvit kireällä ja mahdolliset säädöt ja sillä siisti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla