Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vauvalle siis.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Pikemminkin toisin päin. 

Liiallinen rasvakudos vaikeuttaa maitorauhasten toimintaa. Mutta hyvin yksilöllistä. Pienet rinnat eivät kuitenkaan lähtökohtaisesti todellakaan ole huonommat maidontuottajat. 

Vierailija

Mulla on tosi pienet tissit ja sitä maitoa tuli enemmän kuin laki sallii. Toisestakin rinnasta kun toisesta imetti.
Mitä järkeä siinä nyt on?

Vierailija

Ei. A tissit ja täysimetys sujui oikein hyvin 6kk ikään ja jatkui siitä lisäruuan ohella vielä 10kk. Molemmat vauvat kasvaneet yläkäyrillä täysimetyksen aikaan, eivätkä herätelleet öisinkään usein syömään. Eli maitoa tuli hyvin ja runsaasti.

Vierailija

Myös A-kupeilla kolme täysimetystä eka 6kk ja toiset 5kk sekä 1v asti muun lisänä. Hyvin toimivat ja sen jälkeen rusinat. Voisin haluta isommat rinnat mutta mikäs teet. Ainakin hyvin toimivat siihen mihin on tarkoitettu :)

Vierailija

"Miksi et googleta?" - koska täällä saa asiasta myös vastauksen. - Jos kaikkeen mihin google tarjoaisi  vastauksia jättäsi kysymättä täällä, niin aika pientä olisi keskustelu täällä.  

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi et googleta?

Nii. Ei täällä saa keskustella mistään. Google on kaverisi. Et ole kuullut vaikkapa kokemusten jakamisesta?

Mulla toimi hyvin kolmen lapsen imettämisessä, vaikka ovat normaalisti A-kokoa. Imetin kaikkia yli vuoden, viimeisintä 1 v 8 kk. Ne rinnat kasvaa raskauden aikana ja vetäytyvät sitten takaisin, kun maitoa ei enää tarvitse.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla