Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko broilerin sisäfile se laadukkain kanatuote?

Vierailija
07.09.2016 |

? Kariniemen paistettu sisäfile, maksaa 250g noin 5e

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laadukkain? Millä mittapuulla? Parasta broileria saa paistamalla kokonaisen broilerin kokonaisen luineen uunissa hyvin maustettuna.

Vierailija
2/12 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakaan tuo kyseinen tuote ei ole laadukasta nähnytkään. Jokaisessa fileessä on jotain ihme hampaissa narskuvaa juttua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ainakaan tuo kyseinen tuote ei ole laadukasta nähnytkään. Jokaisessa fileessä on jotain ihme hampaissa narskuvaa juttua.

Älä jauha paskaa.

Vierailija
4/12 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ainakaan tuo kyseinen tuote ei ole laadukasta nähnytkään. Jokaisessa fileessä on jotain ihme hampaissa narskuvaa juttua.

Älä jauha paskaa.

No kuule kun en jauha. Söin noita useamman kuukauden töissä lounaaksi salaatin kanssa, kyllä siinä oppi aika nopeasti mitä on vastassa.

Vierailija
5/12 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broilerilla ei ole sisäfilettä.

Vierailija
6/12 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ainakaan tuo kyseinen tuote ei ole laadukasta nähnytkään. Jokaisessa fileessä on jotain ihme hampaissa narskuvaa juttua.

Älä jauha paskaa.

No kuule kun en jauha. Söin noita useamman kuukauden töissä lounaaksi salaatin kanssa, kyllä siinä oppi aika nopeasti mitä on vastassa.

Mulla menee noita pari pakettia viikossa ja ei ole koskaan narskunut hampaissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä oon jotenki ajatellu, että se rinta ois parasta. Ainaki ne on isoja ja pullleita paloja. Harvoin teen kanaruokia, mutta jos teen, niin ostan rintaa ja täytän sen esim pestotäytteellä.

Vierailija
8/12 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ainakaan tuo kyseinen tuote ei ole laadukasta nähnytkään. Jokaisessa fileessä on jotain ihme hampaissa narskuvaa juttua.

Ihan totta! Fileessä (ja rintaleikkeessä) on se inhottava pitkä jänne, joka on sitkeää ja jää suuhun möyhentymään. Poistan aina nuo vaikka lihaa meneekin hukkaan, on ne niin oksettavia. Tämän takia syön broileria tosi harvoin. Siedän vain pehmeää puhdasta lihaa jossa ei ole mitään sitkeää ainesta. (Trauma lapsuuden kouluruuasta)

Eli en ostaisi filettä, kun ei se ole maultaan yhtään kummempaa kuin muutkaan osat. Paras on ostaa paksuja rintaleikkeitä ja putsata ne hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta parasta on kokonainen tipu. Kissoille ostan joskus rintafilettä. Tänään syötiin juuri " kukkoa viinissä" eli paloiteltu broileri valkoviinissä.

Vierailija
10/12 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Broileri ei ole laadukkaita kanatuote. Broileri on mauton ja höttöinen kasa valkoista lihaa, jossa maistuu 5 viikkoa jalkavikaisena kasvaneen ylisuureksi jalostetun eläimen kärsimys. Laadukkain kanatuote on free range -oloissa kasvanut maatiaiskana. Liha on tummaa, maistuvaa ja tarpeeksi pitkään kypsytettynä erittäin mureaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koipireidet on parasta broilerissa. Ei ole kuivaa niin kuin rintafileet.

Vierailija
12/12 |
23.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten broileri voi olla KANAtuote??

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme yksi