Onko broilerin sisäfile se laadukkain kanatuote?
? Kariniemen paistettu sisäfile, maksaa 250g noin 5e
Kommentit (12)
Ainakaan tuo kyseinen tuote ei ole laadukasta nähnytkään. Jokaisessa fileessä on jotain ihme hampaissa narskuvaa juttua.
Vierailija kirjoitti:
Ainakaan tuo kyseinen tuote ei ole laadukasta nähnytkään. Jokaisessa fileessä on jotain ihme hampaissa narskuvaa juttua.
Älä jauha paskaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ainakaan tuo kyseinen tuote ei ole laadukasta nähnytkään. Jokaisessa fileessä on jotain ihme hampaissa narskuvaa juttua.
Älä jauha paskaa.
No kuule kun en jauha. Söin noita useamman kuukauden töissä lounaaksi salaatin kanssa, kyllä siinä oppi aika nopeasti mitä on vastassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ainakaan tuo kyseinen tuote ei ole laadukasta nähnytkään. Jokaisessa fileessä on jotain ihme hampaissa narskuvaa juttua.
Älä jauha paskaa.
No kuule kun en jauha. Söin noita useamman kuukauden töissä lounaaksi salaatin kanssa, kyllä siinä oppi aika nopeasti mitä on vastassa.
Mulla menee noita pari pakettia viikossa ja ei ole koskaan narskunut hampaissa.
Mä oon jotenki ajatellu, että se rinta ois parasta. Ainaki ne on isoja ja pullleita paloja. Harvoin teen kanaruokia, mutta jos teen, niin ostan rintaa ja täytän sen esim pestotäytteellä.
Vierailija kirjoitti:
Ainakaan tuo kyseinen tuote ei ole laadukasta nähnytkään. Jokaisessa fileessä on jotain ihme hampaissa narskuvaa juttua.
Ihan totta! Fileessä (ja rintaleikkeessä) on se inhottava pitkä jänne, joka on sitkeää ja jää suuhun möyhentymään. Poistan aina nuo vaikka lihaa meneekin hukkaan, on ne niin oksettavia. Tämän takia syön broileria tosi harvoin. Siedän vain pehmeää puhdasta lihaa jossa ei ole mitään sitkeää ainesta. (Trauma lapsuuden kouluruuasta)
Eli en ostaisi filettä, kun ei se ole maultaan yhtään kummempaa kuin muutkaan osat. Paras on ostaa paksuja rintaleikkeitä ja putsata ne hyvin.
Minusta parasta on kokonainen tipu. Kissoille ostan joskus rintafilettä. Tänään syötiin juuri " kukkoa viinissä" eli paloiteltu broileri valkoviinissä.
Ei. Broileri ei ole laadukkaita kanatuote. Broileri on mauton ja höttöinen kasa valkoista lihaa, jossa maistuu 5 viikkoa jalkavikaisena kasvaneen ylisuureksi jalostetun eläimen kärsimys. Laadukkain kanatuote on free range -oloissa kasvanut maatiaiskana. Liha on tummaa, maistuvaa ja tarpeeksi pitkään kypsytettynä erittäin mureaa.
Koipireidet on parasta broilerissa. Ei ole kuivaa niin kuin rintafileet.
Miten broileri voi olla KANAtuote??
Laadukkain? Millä mittapuulla? Parasta broileria saa paistamalla kokonaisen broilerin kokonaisen luineen uunissa hyvin maustettuna.