Mistä saa kulmistaan valmiiksi pyöristettyjä lasagnelevyjä?
Olen löytänyt vain niitä terävänurkkaisia eikä ne sovi mun lasagnevuokaan
Kommentit (34)
Vierailija kirjoitti:
Et siis osaa napsauttaa kulmaa pois?
Millä työkalulla sen saa nätisti? Mulla lohkeilee silleen rumasti ja hallitsemattomasti.
Millä sinä napsautat kulman kauniisti pois?
Älä ole typerä. Kulmat pehmenee uunissa ja pyöristyy.
Minuakin alkoi kiinnostaa, ladotteko vuokaan siis kokonaiset levyt? Eikö kaikki nesteet valu reunoilta pois?
Minäkin aina napsin kulmat pois reunimmaisista levyistä ja totta, sinne ne lentelevät minne sattuu ja lohkeilevat hallitsemattomasti.
"Rumasti" lohjennut lasagnelevy jää kastikkeen alle piiloon. Mitä ihmeen OCD-porukkaa te olette?
No jo on ongelmat... Mahdatko saada valmissalaattipussia itse auki?
Alkopa tehdä lasagnea mieli.. ja tänään pitäisi tehdä kaalilaatikkoa, lasagnevuuassa.
No kyllä muakin toi ärsyttää! Ei niitä nurkkia saa nätisti pois. Ei ole iso murhe, mutta ärsytys.
Eihän tässä ole kyse siitä että osataanko vai ei, mua ainakin kiinnostaa ihan vaan että miten te muut toimittaa, jos vaikka saisin hyvän niksin eikö tarvis lennätellä lasagnepalasia ympäriinsä.
Mutta kieltämättä, valmiiksi pyöristetyt lasagnelevyt olis mahtava asia! :D
Itte käytän tohon isoja kynsisaksia, jotka mulla on tota varten.
Minäkin napsin kulmat lasagnelevyistä pois, niin levyt menevät tarpeeksi reunoille asti. Ne kulmista irrotetut palaset heittelen jonnekin sinne vuoan nurkkiin, eihän niiden kanssa ole ihan niin tarkkaa. Ja se levy ei lohkeile hallitsemattomasti, kun pitää "taitoskohdasta" sormilla kunnolla kiinni.
Ja joo, taipuisihan ne levyjen kulmat kyllä uunissa, mutta kun suorakulmaista levyä ei saa pyöreäkulmaiseen vuokaan ihan reunaan asti. Siksi katkon kulmat. Mutta en kuitenkaan nipota sen "katkaisujäljen" suhteen.
Vierailija kirjoitti:
Itte käytän tohon isoja kynsisaksia, jotka mulla on tota varten.
Oikeesti? :D
Toisten tavat on hassuja!
Miksi ne pitää saada ihan just sinne kulmaan saakka?
Mä taas täytän ensin niillä teräväkulmaisilla sen vuoan, jolloin reunoihin jää raot. Sitten silppuan yhden levyn, jolla täytän ne reunat. Aika helposti tulee pitkulaisia sopivan muotoisia palasia. Enkä ole koskaan miettinyt, miten muut tän tekee
Vierailija kirjoitti:
Miksi ne pitää saada ihan just sinne kulmaan saakka?
Mulla ainakin on sellainen vuoka, johon menee kaksi lasagnelevyä nätisti vierekkäin, vuoka kapenee hieman alaosaan kohden. Jos alimman levykerroksen kulmia ei napsi pois, jää reunoihin n. 2cm tyhjää ja levyt menevät keskeltä päällekäin. Millä nyt ei välttämättä ole minkään valtakunnan merkitystä siinä vaiheessa, kun sitä lasagnea lautaselleen kaapii. Kunhan nyt vaan haluan, että lasagnepastaa on suht. tasaisesti ympäri vuoan. Ei ole maailman suurimpia murheita vaikka ei noin "nätisti" saisikaan aseteltua, mutta kun sen voi tehdä eikä siitä ole haittaa, niin mitäs se muille kuuluu.
-12
Vierailija kirjoitti:
Mä taas täytän ensin niillä teräväkulmaisilla sen vuoan, jolloin reunoihin jää raot. Sitten silppuan yhden levyn, jolla täytän ne reunat. Aika helposti tulee pitkulaisia sopivan muotoisia palasia. Enkä ole koskaan miettinyt, miten muut tän tekee
Mä teen myös näin. En oo tajunnu tästä ongelmaa tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itte käytän tohon isoja kynsisaksia, jotka mulla on tota varten.
Oikeesti? :D
Toisten tavat on hassuja!
No käytän mä niitä muihinkin keittiöhommiin :D
Vierailija kirjoitti:
Alkopa tehdä lasagnea mieli.. ja tänään pitäisi tehdä kaalilaatikkoa, lasagnevuuassa.
Miten sä teet ton? En ole vielä koskaan tehnyt kaalilaatikkoa, koska minulla ei ole kaalinmallista uunivuokaa!
Miks ne pitäs saada reunoille asti? Ite jätän puolisen senttiä kaikkiin reunoihin tyhjää tilaa, ja levyn turvotessa ne on sopivan kokosia.
Et siis osaa napsauttaa kulmaa pois?