Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Soijabolognese - soijarouheen "esivalmistus" ??

Vierailija
04.09.2016 |

Olen tekemässä ruokaa (bolognesea) ensimmäistä kertaa ikinä soijarouheesta. Etsin netistä ohjeita ja vähän joka ohjeessa on eri tapa valmistella tuo itse rouhe. Turvotetaan ennen valmistusta, keitetään, paistetaan, lisätään pannulle nesteen joukkoon ja haihdutellaan yms yms... Mikä oikeasti on paras tapa, tai onko sillä edes juuri eroa kuinka sen valmistaa? Tavoitteena tietysti saada mahdollisimman maukas soossi.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
04.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse valmistan niin että ruskistan soijarouhetta hetken oliiviöljyn kanssa pannulla, sitten lisään vähän vettä ja noin 1rkl soijakastiketta ja paistan kunnes kaikki neste on imeytynyt. Lopputulos pitäisi olla vähän saman näköinen kuin paistettu jauheliha.

Vierailija
2/2 |
04.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole juuri valmistuksella väliä. Eniten makua saat ehkä turvottamalla kasvisliemessä tai kuten 1 kuvaili. Itse olen laiska ja kaada yleensä suoraan pussista lähes valmis kastikkeen joukkoon ja annan imaista nesteet sieltä. Joskus pitää aavistuksen verran lisätä vettä. Ihan hyvää tulee näinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla