Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mihin maapähkinävoi sopii/minkä kanssa sitä voi syödä?

Vierailija
30.08.2016 |

Rakastan maapähkinävoita ja ostin purkin sitä. Minkä kanssa sopii ja mihin kannattaa käyttää?

Ainakin paahtoleivän päälle, mihin muualle? En ole kova leipomaan enkä siis välitä leivos/kakkuresepteistä.

Voiko sitä käyttää johonkin pastaan? Minkähän kanssa sopisi yhteen? Kanan, kerman, pastan...?

Entä jotain välipalahenkisiä "snackseja"?

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä syön sitä sellaisenaan lusikalla suoraan purkista.

Vierailija
2/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Satay-kastike?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä ainakin oli tosi kuivaa paahtoleivän päällä sellaisenaan, vaati voita tai sitten sen perinteisen hillon.

Vierailija
4/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puuroon

Smoothien sekaan (esim. banaani-mansikka-maapähkinävoi + joku neste, vaikka mantelimaito)

Välipalavinkki: maapähkinävoi ja sellerinvarret! Kuulostaa oudolta, on tosi hyvää :D

Suolaisista ruoista esim. satay-kanaan

Vierailija
5/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä syön sitä sellaisenaan lusikalla suoraan purkista.

Ootko tosissasi? Siis syöt pelkkää maapähkinävoita sellaisenaan? Sehän on niin jumalattoman kuivaa että aika epeli olet jos sitä pystyt syömään. Itse laitan maapähkinävoita leivän päälle ja lisäksi vielä kurkkua ja salaattia. Niistä saa kosteutta.

Vai puhutko jostain Nutella-tyyppisestä suklaapähkinälevitteestä?

Vierailija
6/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko se "smooth" vai "crunchy" versiota? Ma laitan aamulla puuroo (keitan puuron maitoon), joskus myos marjojen ja jogurtin kanssa.

Kastike esim. kanalle ja nuudeleille: 1 osa soijakastiketta, 1 osa vaahterasiirappia, 1 osa valkosipuli-chilikastiketta ja 1 osa maapahkinavoita. Sekoita hyvin ja laita kanan, tofun tms. paalle.

Hyvaa myos jopa paahdetun ruisleivan paalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Satay-kastikkeeseen käytän minäkin, muuhun en oikein käytä, jos et kerran leivo.

Etelä-Amerikassa suosittu on myös salsa de mani eli maapähkinäkastike, aika samantyyppinen mutta vähämausteisempi. Sitäkin voi kokeilla. On tullit syötyä esim. perunan kanssa.

Vierailija
8/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riisikakun päälle ja vielä banaaniviipaleita sen päälle

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä syön sitä sellaisenaan lusikalla suoraan purkista.

Joillakin sokeri koukuttaa, mutta pähkinävoihin voi jäädä kyllä koukkuun.

Puoli purkkia suoraan lusikalla on ihan normi päiväannos!! Onneksi Suomessa ei vielä myydä litran ämpäreitä...

VAI MYYDÄÄNKÖ???

(tai en halua tietää...)

Vierailija
10/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Banaanilettujen kanssa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitan joskus paahtoleivälle mansikkahillon kaveriksi, just parasta.

Vierailija
12/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paahdettujen paahtoleipien väliin crunchy versiota ja banaanisiivuja, ihan älyttömän hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riisikakun päälle ja vielä banaaniviipaleita sen päälle

Ja mansikkaa :P

Käytän myös banaanilettujen päällä, marjojen kanssa.

Vierailija
14/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan sitä tukevoittamaan kurpitsa- ja bataattikeittoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mä syön sitä sellaisenaan lusikalla suoraan purkista.

Joillakin sokeri koukuttaa, mutta pähkinävoihin voi jäädä kyllä koukkuun.

Puoli purkkia suoraan lusikalla on ihan normi päiväannos!! Onneksi Suomessa ei vielä myydä litran ämpäreitä...

VAI MYYDÄÄNKÖ???

(tai en halua tietää...)

Hei miten pystyt syömään sitä suoraan purkista? Sehän on kuin hiekkajauhoa suuhunsa laittaisi. Kuivaa ja tarttuu kitalakeen.

Vierailija
16/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voisin dipata pikkulusikallisia maapähkinävoita tummaan suklaakastikkeeseen. Just nyt.

Vierailija
17/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mä syön sitä sellaisenaan lusikalla suoraan purkista.

Joillakin sokeri koukuttaa, mutta pähkinävoihin voi jäädä kyllä koukkuun.

Puoli purkkia suoraan lusikalla on ihan normi päiväannos!! Onneksi Suomessa ei vielä myydä litran ämpäreitä...

VAI MYYDÄÄNKÖ???

(tai en halua tietää...)

Hei miten pystyt syömään sitä suoraan purkista? Sehän on kuin hiekkajauhoa suuhunsa laittaisi. Kuivaa ja tarttuu kitalakeen.

Miten niin kuivaa? Sehän on todella rasvaista ja pitää muistaa sekoittaa lusikalla ennen käyttöä.

Riippuu kyllä hieman tuotemerkistäkin ja erästä koostumus.

Vierailija
18/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paahtoleivän päälle banaanisiivujen, hunajan ja kanelin kanssa. Erilaisiin aasialaisiin kastikkeisiin käytän myös paljon. Poikaystävä leikkaa omenan paloiksi ja dippaa niitä.

Vierailija
19/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helppo herkku: viipaloi banaani, voitele palat maapähkinävoilla ja sulalla tummalla suklaalla, pistä pakkaseen pariksi tunniksi.

Vierailija
20/27 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nam

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme viisi