Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kerro hyvä liemi makkara/kala/kasviskeitolle
Kommentit (2)
Kuullotetaan sipulia (ja/tai purjoa), lisätään pilkottuna lanttua, porkkanaa (halutessa myös selleriä tai artisokkaa). Keitetään hetki laakerinlehtien kanssa. Tämän voi tehdä illalla. Seuraavana päivänä otetaan laakerinlehdet pois ja tehdään sitten se keitto, mikä halutaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Juustokeitto pohjana on mun käytetyin. Lihakeittoon se lihan keittoliemi. Luuliemi käy mihin vain.