Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun tekee gluteenittomista jauhoista kakkua.

Vierailija
11.08.2016 |

Mitä kannattaa laittaa lisäksi, että ei ihan murene palasiksi?

Auttakaa jauhopeukalot. Makeaa leivonnaista olisi tarkoitus tehdä.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
11.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Psylliumia pari ruokalusikkalista turpoamaan lämpimään nesteeseen.

Vierailija
2/9 |
11.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunajauhosta tee. Tulee hyvä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
11.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytekakkupohjan leivon ainakin pelkillä perunajauhoilla! Ja tulee ihan paras pohja! Muut leivonnaiset leivon semperin finmixillä enkä lisää muuta. Hyvin onnistuu...

Vierailija
4/9 |
11.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa netistä kaivaa ihan gluteenittoman leivonnan ohjeita. Jos vain vaihtaa "tavalliseen" ohjeeseen vehnäjauhojen tilalle gluteenittomat, niin tuloksena usein on aika kuiva ja mureneva kakku. Gluteenittomat jauhot vaativat enemmän nestettä, eli joskus teen niin, että "tavalliseen" ohjeeseen joko lisään nestettä tai vähennän jauhoja. Ohjeet, joissa on mukana rahkaa, kermaviiliä, soseutettua banaania yms. ovat yleensä parhaita (tulos mukavan kostea eikä "puruinen"). Ensimmäiset gluteenittomat meni minultakin totaalisen pieleen, mutta nyt jo useamman vuoden asiaa harjoitelleena en enää kaipaa vehnäjauhoa keittiööni (paitsi ehkä pullan leivontaan). Minkälaista herkkua olet leipomassa (kuivakakkua, piirakkaa, muffinsseja)?

Vierailija
5/9 |
11.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos kaverit!

ap

Vierailija
6/9 |
11.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tekemässä täytekakkua  lapsen synttäreille ja mukana keliaakikko. En ole koskaan tehnyt, mutta nyt haluan yrittää. Tuo banaani voisi olla ihan hyvä tekemässä sitkosta. Kiitos.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
11.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytekakun saa helpoiten käyttäen perunajauhoista tehtyjä käärätortun pohjia, jotka leikkaa sopivan kokoisiksi. Ja alla olevan linkin muffinssit ovat yleensä ihan takuuvarma hitti ja tosi helpot tehdä (valkosuklaan voi hyvin korvata tummalla suklaalla tai jättää pois, jos pitää olla myös täysin laktoositon)

http://marla76.vuodatus.net/lue/2008/10/vadelma-valkosuklaa-muffinsit-g…

Onnea leivontaan! =)

Vierailija
8/9 |
11.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen täytekakkupohkan niin että otan kolme tuoppia.

Yhteen rikon 6 munaa, toisen täytän sokerilla niin että on yhtä paljon lasissa kuin munia, ja kolmanteen perunajauhoja sitten saman verran. Joskus korvaan osan perunajauhoista kaakaojauheella. Sitten vähän leivinjauhetta ja vaniljasokeria vielä jauhon sekaan.

Vuokaan laitan leivinpaperia niin ei tartte miettiä millä levittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
11.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muista sitten, että myös vuoan jauhotusjauhon pitää olla gluteenitonta. Moni vahingossa tekee tuossa virheen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä neljä