Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hyydytetty rahkakakku, millä estää täytteen jämähdys vuoan reunoihin?

Vierailija
26.07.2016 |

Laitanko öljyä vai mitä? Mango-kermarahka hyydytettynä pohjan päälle.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
26.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuoraa elmukelmulla vaikka

Vierailija
2/7 |
26.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aaaaaa! No niinpä tosiaan! Kiitos! <3

T: aloitteleva jauhopeukalo :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
26.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä pakkasessa muutama tunti.sit pyöräytät sileällä ohuella veitsellä kehän ympäri,veitsenterä pohjaan asti painettuna,ennen kuin avaat rengasvuoan kehän..

4/7 |
26.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se kelmu on ihan must. Ja tosiaan se hyydytys kestää kauan, suosittelen että teet kakun tarjoamista edeltävänä päivänä. Joku pari tuntia ei todellakaan riitä.

🇺🇦🇮🇱

Vierailija
5/7 |
26.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leipuri siskoni antoi mulle vinkin ripotella vuoan reunoille tomusokeria, kun mulla oli samaa ongelmaa. Toimii! Kelmusta saattaa jäädä "ryppyjä" kakun pintaan.

Vierailija
6/7 |
26.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Elmukelmu ajaa asian, mutta jättää pinnan helposti rumaksi. Sitä saa tasoitettua vaikka lämpimällä veitsellä. Leivontatarvikeliikkeissä myydään sellaista reunakalvoa millä saa reunat nätisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
26.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän leivinpaperia reunakalvona.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi yhdeksän