Lue keskustelun säännöt.
Lakkahillo, kuinka teette?
24.07.2016 |
Viime talvena löysin kellarista vajaan 10 vuotta vanhan lakkahillopurkin ja ajattelin että onko syötävää. Pinnasta oli hiukan kuivunut mutta muuten maku oli hyvä ja söin purkin pois.
Tästä sain sitten kimmokkeen että tätä pitää saada lisää ja nyt olisi muutama kilo lakoja poimittuna. Epäilen että tuon hyvin säilyneen hillon olin tehnyt hillosokerilla suhteessa 2 osaa marjoja ja 1 osa hillosokeria.
Onko muita reseptejä?
Kommentit (2)
Onko kukaan tehnyt lakkahilloa tavallisella sokerilla ja säilöntäaineella vaikka atamonilla ( natriumbentsoaatti ).
Tuleeko liian löysää hilloa. Onko joku kokeillut joitan raakoja marjoja seassa ja tulisi kiinteämpää ?
ap.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuo on aika hyvä suhde, muista purkkien hyvä sterilointi. :) Minä varmaan lurauttaisin hillomassaan jotain alkoholia vielä.