Pakko lopettaa ruisleivän syönti. :( pierettää niin pirhanasti!
Hyvästi ruisleipä. Ehkä voin joskus sinua maistaa jos haluan turvota ja piereskellä. 💔
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Hyvästi ruisleipä. Ehkä voin joskus sinua maistaa jos haluan turvota ja piereskellä. 💔
Jep, niinhän se hapanleipä helposti tekee - itse joudun myös välttelemään, himottais kovasti, erästä leipää, kun se todellakin tekee ihan sairaaksi noiden ilmavaivojen ja mahakourimisen vuoksi. Oletko kokeillut eri leipiä vain luuletko, että syys on rukiissa viljana? Itse olen voinut käyttää ruisleipää, kun vähän katson, miten valmistettu! Esim. leipä, joka ilmoitetaan valmistetun leipäjuurella, sopii paljon paremmin, kuin hiivalla kohotettu (tiedän, että leipäjuuressakin on hiivoja)! Samoin eri merkit, eri leipomojen leivät, ovat hyviä. Todella hyvä ja maukas leipä on mm. Porokylän leipomon (Nurmeksessa)Kartanon ruisleipä. Olen niin onnellinen, että olen löytänyt sopivan ruisleivän! Muutenkin hyvä leipä, maukas ja säilyy hyvin! Sitä myydään aika laajalla alueella Suomessa - mahtaisiko löytyä kotiseudultasi?!
Toinen hyvä on Real-ruisleipä, joka ei ole hapan, mutta muut rukiin hyvä ominaisuudet löytyy - oletko kokeillut? Maku ei ehkä ole perinteinen ruisleipämäinen, mutta hyvää on!
Tsemppiä kokeiluihin =)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyvästi ruisleipä. Ehkä voin joskus sinua maistaa jos haluan turvota ja piereskellä. 💔
Jep, niinhän se hapanleipä helposti tekee - itse joudun myös välttelemään, himottais kovasti, erästä leipää, kun se todellakin tekee ihan sairaaksi noiden ilmavaivojen ja mahakourimisen vuoksi. Oletko kokeillut eri leipiä vain luuletko, että syys on rukiissa viljana? Itse olen voinut käyttää ruisleipää, kun vähän katson, miten valmistettu! Esim. leipä, joka ilmoitetaan valmistetun leipäjuurella, sopii paljon paremmin, kuin hiivalla kohotettu (tiedän, että leipäjuuressakin on hiivoja)! Samoin eri merkit, eri leipomojen leivät, ovat hyviä. Todella hyvä ja maukas leipä on mm. Porokylän leipomon (Nurmeksessa)Kartanon ruisleipä. Olen niin onnellinen, että olen löytänyt sopivan ruisleivän! Muutenkin hyvä leipä, maukas ja säilyy hyvin! Sitä myydään aika laajalla alueella Suomessa - mahtaisiko löytyä kotiseudultasi?!
Toinen hyvä on Real-ruisleipä, joka ei ole hapan, mutta muut rukiin hyvä ominaisuudet löytyy - oletko kokeillut? Maku ei ehkä ole perinteinen ruisleipämäinen, mutta hyvää on!
Tsemppiä kokeiluihin =)
Miksi sitä leipää pitäisi väkisin yrittää syödä??
Vierailija kirjoitti:
Mitä nyt pari pierua haittaa?
Niinhän sitä luulis. Suolisto ilmoittaa sille sopimattomasta ruuasta.
Otan osaa. Vaikealta tuntuisi luopua ruisleivästä. Ootko kokeillut hiivatonta? Pari päivää vanhaa leipää jotkut syö ilman vaivoja. Niin yksilöllisiä juttuja,itse söin eilen sekä ruisleipää,ruusukaalia,parsakaalia ja herneitä. Samalla aterialla. Kaksi vaivaista vinkaisua.
Itsellekin ruisleipä aiheuttaa vatsakipuja ja ilmavaivoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyvästi ruisleipä. Ehkä voin joskus sinua maistaa jos haluan turvota ja piereskellä. 💔
Jep, niinhän se hapanleipä helposti tekee - itse joudun myös välttelemään, himottais kovasti, erästä leipää, kun se todellakin tekee ihan sairaaksi noiden ilmavaivojen ja mahakourimisen vuoksi. Oletko kokeillut eri leipiä vain luuletko, että syys on rukiissa viljana? Itse olen voinut käyttää ruisleipää, kun vähän katson, miten valmistettu! Esim. leipä, joka ilmoitetaan valmistetun leipäjuurella, sopii paljon paremmin, kuin hiivalla kohotettu (tiedän, että leipäjuuressakin on hiivoja)! Samoin eri merkit, eri leipomojen leivät, ovat hyviä. Todella hyvä ja maukas leipä on mm. Porokylän leipomon (Nurmeksessa)Kartanon ruisleipä. Olen niin onnellinen, että olen löytänyt sopivan ruisleivän! Muutenkin hyvä leipä, maukas ja säilyy hyvin! Sitä myydään aika laajalla alueella Suomessa - mahtaisiko löytyä kotiseudultasi?!
Toinen hyvä on Real-ruisleipä, joka ei ole hapan, mutta muut rukiin hyvä ominaisuudet löytyy - oletko kokeillut? Maku ei ehkä ole perinteinen ruisleipämäinen, mutta hyvää on!
Tsemppiä kokeiluihin =)
Miksi sitä leipää pitäisi väkisin yrittää syödä??
Esimerkiksi siksi, että se on hyvää. Ja onhan siinä paljon vitamiineja, hivenaineita ja kuitua. Onneksi on löytynyt sellaisia leipiä, jotka sopii.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyvästi ruisleipä. Ehkä voin joskus sinua maistaa jos haluan turvota ja piereskellä. 💔
Jep, niinhän se hapanleipä helposti tekee - itse joudun myös välttelemään, himottais kovasti, erästä leipää, kun se todellakin tekee ihan sairaaksi noiden ilmavaivojen ja mahakourimisen vuoksi. Oletko kokeillut eri leipiä vain luuletko, että syys on rukiissa viljana? Itse olen voinut käyttää ruisleipää, kun vähän katson, miten valmistettu! Esim. leipä, joka ilmoitetaan valmistetun leipäjuurella, sopii paljon paremmin, kuin hiivalla kohotettu (tiedän, että leipäjuuressakin on hiivoja)! Samoin eri merkit, eri leipomojen leivät, ovat hyviä. Todella hyvä ja maukas leipä on mm. Porokylän leipomon (Nurmeksessa)Kartanon ruisleipä. Olen niin onnellinen, että olen löytänyt sopivan ruisleivän! Muutenkin hyvä leipä, maukas ja säilyy hyvin! Sitä myydään aika laajalla alueella Suomessa - mahtaisiko löytyä kotiseudultasi?!
Toinen hyvä on Real-ruisleipä, joka ei ole hapan, mutta muut rukiin hyvä ominaisuudet löytyy - oletko kokeillut? Maku ei ehkä ole perinteinen ruisleipämäinen, mutta hyvää on!
Tsemppiä kokeiluihin =)
Miksi sitä leipää pitäisi väkisin yrittää syödä??
Esimerkiksi siksi, että se on hyvää. Ja onhan siinä paljon vitamiineja, hivenaineita ja kuitua. Onneksi on löytynyt sellaisia leipiä, jotka sopii.
Terveyden kustannuksella??
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyvästi ruisleipä. Ehkä voin joskus sinua maistaa jos haluan turvota ja piereskellä. 💔
Jep, niinhän se hapanleipä helposti tekee - itse joudun myös välttelemään, himottais kovasti, erästä leipää, kun se todellakin tekee ihan sairaaksi noiden ilmavaivojen ja mahakourimisen vuoksi. Oletko kokeillut eri leipiä vain luuletko, että syys on rukiissa viljana? Itse olen voinut käyttää ruisleipää, kun vähän katson, miten valmistettu! Esim. leipä, joka ilmoitetaan valmistetun leipäjuurella, sopii paljon paremmin, kuin hiivalla kohotettu (tiedän, että leipäjuuressakin on hiivoja)! Samoin eri merkit, eri leipomojen leivät, ovat hyviä. Todella hyvä ja maukas leipä on mm. Porokylän leipomon (Nurmeksessa)Kartanon ruisleipä. Olen niin onnellinen, että olen löytänyt sopivan ruisleivän! Muutenkin hyvä leipä, maukas ja säilyy hyvin! Sitä myydään aika laajalla alueella Suomessa - mahtaisiko löytyä kotiseudultasi?!
Toinen hyvä on Real-ruisleipä, joka ei ole hapan, mutta muut rukiin hyvä ominaisuudet löytyy - oletko kokeillut? Maku ei ehkä ole perinteinen ruisleipämäinen, mutta hyvää on!
Tsemppiä kokeiluihin =)
Miksi sitä leipää pitäisi väkisin yrittää syödä??
Esimerkiksi siksi, että se on hyvää. Ja onhan siinä paljon vitamiineja, hivenaineita ja kuitua. Onneksi on löytynyt sellaisia leipiä, jotka sopii.
Terveyden kustannuksella??
Koko Suomi ja läntinen maailma syö terveyden kustannuksella. Siinä ei paljon ruisleivät tunnu.
Ei ne pari pierua haittaa, mutta vatsakipu.
Näkkileipäkin on ruisleipää, eikä ole niin paha. Kannattaa kokeilla ja niitäkin eri valmistajien.
Mulle tulee ruisleivästä kamala hikka.