Karppaajan juhannus menu
Hiillostettua ahventa, grillattua makkaraa, tomaattia, uusia perunoita, kermaviilikastiketta, mansikoita ja kermavaahtoa
Kommentit (27)
Salaattia, coleslaw, vesimelonisiivuja, huiluntuhtia, halloumia, broileria, munavoita, uusia perunoita, villa hakkarin suklaatorttua, raparperipiirakkaa. Kuivaa valkkaria ja extra dry crowmoorea.
Vierailija kirjoitti:
Hiillostettua ahventa, grillattua makkaraa, tomaattia, uusia perunoita, kermaviilikastiketta, mansikoita ja kermavaahtoa
Ei kuitenkaan niin karppia on kun sorruttu perunoihin, noihin saatanan kätyreihin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hiillostettua ahventa, grillattua makkaraa, tomaattia, uusia perunoita, kermaviilikastiketta, mansikoita ja kermavaahtoa
Ei kuitenkaan niin karppia on kun sorruttu perunoihin, noihin saatanan kätyreihin.
:D
Noh, karppijumala jussina on suurpiirteinen.
Kun sen potun uittaa voissa, niin makrot säilyvät vielä ihan siedettävinä. Määrä tekee myrkyn. Jokainen sitäpaitsi itse määrittelee paljonko hiilaria omaan kroppaan mahtuu. Minä ainakin voin syödä perunaa muutaman päivänä viikossa. Perunaa maltillisesti hiilarin lähteenä suosittelee myöskin Jan Kwasniewski, Optimal dietin isä.
T: 2
Pihviä,salaattia,sipulia ja jäätelöä(hups).Arkena sitten taas ruotuun =)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hiillostettua ahventa, grillattua makkaraa, tomaattia, uusia perunoita, kermaviilikastiketta, mansikoita ja kermavaahtoa
Ei kuitenkaan niin karppia on kun sorruttu perunoihin, noihin saatanan kätyreihin.
Perunat eivät ole saatanan kätyreitä :) Karpille käy aivan hyvin jussina uudet perunat :)
Puolukoita ja smetanaa, mitä jalkalääkärin ruokavinkkejä noudattava muutakaan söisi?
Vierailija kirjoitti:
Kun sen potun uittaa voissa, niin makrot säilyvät vielä ihan siedettävinä. Määrä tekee myrkyn. Jokainen sitäpaitsi itse määrittelee paljonko hiilaria omaan kroppaan mahtuu. Minä ainakin voin syödä perunaa muutaman päivänä viikossa. Perunaa maltillisesti hiilarin lähteenä suosittelee myöskin Jan Kwasniewski, Optimal dietin isä.
T: 2
Ja pottu on hyvää ravintoa etenkin kun se syödään tuoreena kuorineen eikä kuukausia laarissa säilöttynä kuorittuna jauhomössönä. Karppaus (ilman ääripäätoimintaa) on nimenomaan hyvien hiilarien tunnistamista ja huonojen välttelyä, ja ennenkaikkea sen itselle sopivan tasapainon löytämistä.
Bautismo de Fuego kirjoitti:
Puolukoita ja smetanaa, mitä jalkalääkärin ruokavinkkejä noudattava muutakaan söisi?
Puolukat ja smetana ovat hyviä, mutta tähän vuoden aikaan syödään muuta.
Hirveän vähän vihanneksia ap:lla. Yleensä karppaajat mainostavat, että syövät paljon vihanneksia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hiillostettua ahventa, grillattua makkaraa, tomaattia, uusia perunoita, kermaviilikastiketta, mansikoita ja kermavaahtoa
Ei kuitenkaan niin karppia on kun sorruttu perunoihin, noihin saatanan kätyreihin.
Perunat eivät ole saatanan kätyreitä :) Karpille käy aivan hyvin jussina uudet perunat :)
Kyllä ne on karppipalstan ja muiden varajeesusten mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Hirveän vähän vihanneksia ap:lla. Yleensä karppaajat mainostavat, että syövät paljon vihanneksia.
Tällä hetkellä syön tomaatteja, niitä saa ja ovat halpoja. Jonkun ajan päästä jotain muuta. Tulossa on loppukesä monine kasviksineen. Talvisin syön juureksia.
Mä syön siis kauden mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Hirveän vähän vihanneksia ap:lla. Yleensä karppaajat mainostavat, että syövät paljon vihanneksia.
Karppaajat syövät kasviksia kauden mukaan. Nyt on tomaattia, sitä siis syödään.
Onhan nyt muutakin kuin tomaattia! Varhaiskaalia, uutta sipulia, yrttipenkki täynnä kaikkea ihanaa, salaattia, retiisiä, villivihanneksia. Minä tein tänään coleslawn näin: varhaiskaalia, retiisiä ja yksi viime talvelta jäänyt porkkana pieneksi, sekaan ruohosipulia ja persiljaa, purkki ranskankermaa, jokunen tilkka omenaviinietikkaa, mustapippuria, suolaa ja koko komeus sekaisin. Ai että oli hyvää grillatun makkaran, broilerin ja halloumin kyljessä.
T. 2
Tomaatit on aika paljon vettä. Puoli kiloa tomaatteja ei ole kovin paljon. Itse en kyllä pysty puolta kiloa tomaatteja syödä. Mansikat ovat kuitenkin kalliita nyt, ellei sitten pakkasesta ole ja onhan sitä nyt muutakin tarjolla.
Vierailija kirjoitti:
Onhan nyt muutakin kuin tomaattia! Varhaiskaalia, uutta sipulia, yrttipenkki täynnä kaikkea ihanaa, salaattia, retiisiä, villivihanneksia. Minä tein tänään coleslawn näin: varhaiskaalia, retiisiä ja yksi viime talvelta jäänyt porkkana pieneksi, sekaan ruohosipulia ja persiljaa, purkki ranskankermaa, jokunen tilkka omenaviinietikkaa, mustapippuria, suolaa ja koko komeus sekaisin. Ai että oli hyvää grillatun makkaran, broilerin ja halloumin kyljessä.
T. 2
On tietty muutakin, mutta mä satun tykkäämään tomaatista. Sen takia se on nyt niin suuressa osassa mun syömisiä.
onko tarkistettu, mitenkä paljon jauhoja makkaroissa on? voi dieetti mennä piloille, jos liikaa hiilihytraatteja tulee.
Vierailija kirjoitti:
onko tarkistettu, mitenkä paljon jauhoja makkaroissa on? voi dieetti mennä piloille, jos liikaa hiilihytraatteja tulee.
Ensinnäkään makkaroissa ei ole jauhoja. Ja makkarapaketista näkee, mitä se sisältää. Voi ihan itse valita, mitä haluaa syödä.
Meillä tulee huomenna se isompi grillaus, makkarat ovat ehdoton, lisäksi halloumia, kasvisvartaita, pekoniherkkusieniä (opin iltiksestä että lakista voi leikata ohuen viipaleen kanneksi niin että sinihomejuusto pysyy sisällä- huraa!), mahdollisesti naudan biffiä sipulin kanssa, ehkä lohta, uusia perunoita, kermaviilijuttuja, tilliä, tilliä, tilliä.
Kaapit ovat täynnä grilliin sopivia aineksia, riippuu sitten syöjien määrästä ja ruokahalusta mitä grilliin menee.