Lue keskustelun säännöt.
Hyvä lettutaikina?
24.06.2016 |
Heittäkää ohje! Teen sisällä keraamipinnoitteisella pannulla, jos sillä on väliä.
Saa olla sokeriakin hieman.
Kommentit (2)
Ihan se perusohje pohjana, mutta laitan vähän enemmän jauhoja ja suolaa. Ja annan taikinan vetäytyä enemmän aikaa kuin tämän puoli tuntia.
Sitten ekalla kierroksella runsaasti voita pannulle, niin ei mene koiralle se satsi kuten helposti käy.
Mä en käytä sokeria ollenkaan. Suolaisen rapsakat letut yhdistettynä jätskiin ja mansikoihin ovat meidän juttu.
Ja loppulettuihin voi sitten laittaa vaikka jauhelihatäytettä. Uuniin ja juustokuorrutus päälle, niin on herkkua sekin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vanilliinisokeria kannattaa laittaa myös.