Tiesitkö, miten paistat monta makkaraa yhtä aikaa?
Voiko useamman makkaran siis paistaa kerralla?? On se kehitys huimaa. Kertokaa jo! Menkää jo lomalle toimittelemaan.
Kommentit (5)
"Paistaminen on ruoan valmistamista kuumalla pinnalla kuuman rasvan avulla. Paistinrasvana voidaan käyttää voita, margariinia tai kasviöljyä. Paistamista pannulla ilman rasvaa sanotaan paahtamiseksi tai pariloimiseksi" wikipedia
Avotulella tikun nokassa kypsentäminen ei ole paistamista. Se ei ole myöskään grillaamista, kun ruoka ei ole ritilällä. Kyseessä on loimutus, vrt. loimulohi.
Ei tulis kyllä mieleenkään laittaa haravaan makkaraa. Kuinka hyvin se sitten on putsattu, kun sillä on haravoitu kakkaa ja myrkkysieniä?
Jokainen grillatkoon omat makkaransa, itse en siinä notskilla seiso haravan kanssa kun muut seurustelee, saunoo ja pelaa ulkopelejä.
Miten se viinipakkauksen pussi täytetään? Tehdään kulmaan reikä? Vai ?
Se on hyvää ja vahvaa muovia ja testasin tuota täytä vedellä tee kylmäkalle juttua. Ei mun teippaukset pitäneet, pakastin vesitty.
Tarpeeksi iso paistinpannu.