Vierailija

Pariskunta tuomittiin vankeuteen lapsensa törkeästä pahoinpitelystä.

Oulun käräjäoikeus on tänään antamallaan tuomiolla tuominnut vuonna 1985 syntyneen äidin ja 1981 syntyneen isäpuolen kolmen vuoden ehdottomaan vankeustuomioon törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta.

Käräjäoikeuden mukaan pariskunta on yhdessä ja erikseen pahoinpidellyt tapahtumien aikana 2-9 -vuotiasta naisen tytärtä. Isäpuoli on lyönyt tyttöä, repinyt tätä hiuksista sekä ainakin yhden kerran juottanut tytölle väkisin olutta. Äiti on lyönyt tyttöä ja lisäksi tehnyt tytölle psyykkistä väkivaltaa ja laiminlyönyt tyttären hoidon. Esimerkiksi tytön hampaiden hoito on laiminlyöty lähes täysin.

Lisäksi pariskunta on useita kertoja jättänyt tytön yksin siten, että tämä ei ole päässyt koulun jälkeen kotiin vaan on joutunut odottamaan pitkiä aikoja rappukäytävässä tai muualla kodin ulkopuolella. Pariskunta on myös jättänyt tytön öisin lukuisia kertoja yksin vuonna 2008 syntyneen siskonsa kanssa ja lukinnut heidät huoneeseensa. Tytöt eivät ole päässeet ulos huoneesta ennen kuin aamulla, ja he ovat siihen saakka joutuneet olemaan ilman ruokaa ja mahdollisuutta päästä vessaan.

Tuomitut tulevat valittamaan saamastaan tuomiosta.

Iltalehti ei julkaise tuomittujen nimiä uhrien henkilöllisyyden suojelemiseksi.

  • ylös 3
  • alas 0

Kommentit (1)

Vierailija

miksi kaikista iltalehden uutisista pitää tehdä tänne oma keskustelu? vauva palstan omat uutiset jotka on kopioitu suoraan lehdistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla