Vierailija

Kerron vähän taustaa: olen nuori nainen, elän vakituisessa parisuhteessa. Kun tapasin mieheni n. vuosi sitten, kävimme testeissä ennen kondomien poisjättämistä. Tätä ennen minulla on takana muutama suhde, muutama lyhytkin, ja kohdalle on osunut muutama kondomin hajoaminen, joten jonkin tartunnan saamiseen on ollut mahdollisuus. Testeissä ei meiltä löydetty mitään.

Viime viikkoina sisempien ja ulompien häpyhuulieni alueelle on ilmestynyt muutama paukama. Muutama on ollut kipeä, muutama ei. Ne ovat pinnaltaan sileitä ja tasaisia, muun ihon värisiä, ja sen huomaa että ihon alla on jokin kova kohta. Halkaisija on isommilla ollut jopa sentin.

Muina oireina on ollut pientä punoitusta ja kutinaa. Pidän todennäköisenä selityksenä pyöräilyn, sheivaamisen ja kuumuuden yhdistelmää, voisivatkohan nuo olla tulehtuneita karvatuppia vaikka. Ikävää kuitenkin miettiä ja hermoilla tällaista.

En keksi muuta tautia, joka voisi näin pitkän ajan jälkeen alkaa oireilla, kuin kondylooman. Mielestäni nämä paukamat eivät ole sellaisia ollenkaan kuin kondyloomassa pitäisi olla. Mitä mieltä olette, voiko tämä olla jotain mistä pitäisi huolestua?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Kuulostaa kyllä enemmänkin sisäiseltä finniltä,

joka yleensä on juurikin kuvailemasi oireinen. Kutiaa, nipistää, on pahkurana ihon alla.

Suihkuttele seuraavat päivät lämpimällä/kuumalla vedellä pahkuroita ja seuraa esim. häviääkö noin viikon sisällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Voihan ne olla karvatuppiakin tai sitte miehes on käyny vieraissa.

Arvelin että tämä veikkaus tulisi jo ensimmäisessä kommentissa mutta tulikin toisessa ;) Ei, en usko tuohon. En keksi muutakaan sukupuolitautia josta tulisi tämän näköisiä pahkuroita, ajatukset vaan laukkaavat.

Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla