Epävarma lainaa suunnitteleva

Kaipaan asiallisia vastauksia, kiitos. Luottotietoni ovat menneet, vielä n. kolmeksi vuodeksi, johtuen aiemmista avioeron selvittelyyn liittyneistä riistäytyneistä kuluista. Merkintöjä on useita, mutta kaikissa lukee, että ne kn maksettu pois jo. Asun avopuolisoni kanssa velattomassa n. 200000 arvoisessa asunnossa, omistus on puoliksi. Voinko saada mielestänne asuntoa vakuutena käyttäen remonttiin lainaa n. 25000? Tilanne kaduttaa/nolottaa/ottaa päähän tosi paljon, mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi. Tulot on vakityöstä n. 2500 euroa käteen, yhteensä 6000 on kulutusluottoa vielä lisäksi jäljellä. Mieheni on tähän ihan suostuvainen.
Mitä arvelette/tiedätte, onko mahdollisuuksia vai häpäisenkö vaun meidät?

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (4)

Vierailija

Miksi mies ei voisi ottaa sitä remonttilainaa nimiinsä, teette sitten keskinäisen velkakirjan jos on siis tarkoitus, että sinä maksat remontin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Remppalainassa on todennäköisesti halvempi korko kuin kulutusluotossasi (luottokortti?)

Jos puoliso on velaton, ottakaa koko velkamäärä hänen nimiinsä ja maksatte kulutusluottosi pois, ja sen jälkeen hänelle sitten sitä sinun puolikastasi+ kulutusluotto-osuutta. Teette ihan oikean velkakirjan, ja lyhennyksistä kuitit nettipankissa. 

Minä selviydyin veroveloistani (tuplatyö eli liian ahkera, tyhmä kun en korottanut veroprossaani) silloisen poikaystäväni, nykyisen aviomieheni avustuksella tuohon tapaan, eli hänellä oli rahaa ja hän maksoi. Ei ollut eikä tullut maksuhäiriömerkintöjä, tosin, olin tosin sopinut voudin kanssa maksuohjelman, mutta poikaystävä tarjosi että heti pois ja hänelle nollakorkoa.

Ihmettelen tosin sitä, että miksi maksuhäiriömerkinnän pitää roikkua tiedoissa noin kauan, jos velat on maksettu jo. Tältä osin voisi lakia muuttaa armollisemmaksi.

Vierailija

Aloittajana vastaan vielä. Puolisollani on rahaa ja hän osallistuu kuluihin niillä. Kumpikaan meistä ei halua henk. koht velkaani hänen harteilleen. Ymmärrän sen kyllä. Siksi haluaisin tämän lainan omiin nimiini ja hoidettavakseni.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla