Vierailija

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kuusi-vuotta-jatkuneesta-hyvaksikay...

Oulun käräjäoikeus on tuominnut 23-vuotiaan miehen ehdolliseen vankeuteen ja yhdyskuntapalvelukseen osittain nuorena henkilönä tehdystä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies sai rangaistukseksi puolitoista vuotta ehdollista vankeutta ja 45 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Oikeus katsoi tekojen tapahtuneen lokakuun 2008 ja joulukuun 2014 välisenä aikana Pohjois-Suomessa. Syytetty mies myönsi teot.

Oikeus on määrännyt oikeudenkäyntiasiakirjat salassa pidettäviksi, koska syytetty ja uhri ovat tunteneet toisensa ja uhri voisi olla tunnistettavissa. Syytetty määrättiin maksamaan hänelle korvauksia yhteensä 12 000 euroa kärsimyksestä ja tilapäisestä haitasta.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (1)

Vierailija

Tämän takia en edes jaksanut nostaa syytettä aviomiestäni vastaan kun raiskasi minut ollessani tukevassa humalassa. Hirveä vaiva ja häpeä minulta ruotia asiaa poliisien, lääkärien ja juristien kanssa. Lopulta varmaan olisi vaan sanottu että nostin aiheettoman syytteen , koska aviomies sanoi että seksiin oli molempien suostumus ja sitten minun olisi käsketty maksaa omat ja miehen oikeudenkäyntikulut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla