Vierailija

Eilen valittiin kokkareiden pj:ksi Petteri Orpo. Lenita Toivakalta on pitkin kevättä kysytty miten hän meinaa äänestää, mutta eipä ole kertonut. Nyt juuri vain pari tuntia ennen vaaleja siellä Lappeenrannassa, kun ennusteiden mukaan Orpon valinta alkoi olla todennäköistä, Toivakka päättikin julkistaa että äänestää Orpoa...

Ketähän se ulostulo hyödytti? Haluaako Toivakka niin epätoivoisesti jatkaa ministeri-Audin takapenkillä ajelua, että mielistelee aina tarpeen tullen oikeaan suuntaan?

Stubbihan se Toivakan nosti ministeriksi, mutta siis vain muutamaa tuntia ennen äänestystä Toivakka kertoi äänestävänsä Orpoa. Sanni Grahn-Laasonen sentään oli suoraselkäisesti kertonut kantansa jo hyvissä ajoin.

  • ylös 7
  • alas 0

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eikös se Stubi olis just hyvä ulkomaankauppaministeri??

Lenita jatkaa kauppiaan hommiaan taas melko pian....

Vierailija

Lenita Toivakka on esimerkki äärimmäisen laskelmoivasta ja kylmäverisestä poliitikosta. Syksyn ja talven aikana esiin nousseet veronkiertojärjestelyt pöytälaatikkofirmoineen olivat tästä  malliesimerkkki. Silloin annettiin ymmärtää, että nämä järjestelyt olisivat sittemmin rauenneet. Totuus on kuitenki aivan jotain muuta. Uusimmassa Seura-lehdessä (nro 23) toimittaja Jarno Liski tekee perinpohjaisen selvityksen ministeri Toivakan perheyrityksen monimutkaisista omistusjärjestelyistä. Tähän monisyiseen omistajien verkostoon on aikanaan sotkettu myös perheen alaikäiset lapset. Tiedusteluihin firmansa omistusjärjestelyistä ministeri Toivakka ei vastaa, koska pitää kysymyksiä "spekulatiivisina" ja koska hän ei omien sanojensa mukaan ole osallistunut firmansa "operatiiviseen toimintaan".  Vastuun kantaa hänen miehensä Jukka Toivakka. Osallistumattomuus ja vastuuttomuus perheyrityksen asioista ei kuitenkaan estä ministeri Toivakkaa nauttimasta esim. firman maksamasta työsuhdeautosta. Seuran jutussa tuodaan esiin, että järjestelyissä on myös selvästi lainvastaisia kytköksiä.

Tämän jälkeen on hyvin vaikea ymmärtää, että Lenita Toivakka saa edelleen ministerisalkkuaan kantaa. Toivottavasti Kokoomus tekee nyt perusteellisempaakin tuuletusta ministeripestien suhteen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla