Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kaikissa mausteseoksissa (siis niissä esim. kermaviiliin sekoitettavissa) on natriumglutamaattia tai hiivauutetta?

161
09.06.2016 |

Onko nyt niin vaikeata tehdä mitään ilman näitä saasteita?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska natriumglutamaatti on aromivahvenne, joka voimistaa muita makuja.

Eikä sen ole todistettu olevan mitenkään haitallista, vaikka vuosikymmenet sitä vastaan onkin yritetty taistella mutulla ja itkulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän yhdeksän