Missä suolissa enemmän makua? -Sinkkumies
Ostin himalajansuolaa ja mielestäni siinä on vähemmän makua, kuin merisuolassa. Tuo yrttisuola on maukasta tuoreena, mutta mielestäni yrttien maku häviää siitä aika nopeasti.
En vain käsitä tuota punaseksi värjäytyneen suolan 10 kertaista hintaa, kun makuakin siinä on vähemmän.
Sinkkumies
Kommentit (12)
Thaitytön pylly maistuu kyllä makoisalta.
'Suoloissa' siis tarkoitit,luulin että puhuit jostain nakkimakkaran kuorista tms. makkaroista...(nehän yleensä tehdään eläimen suoleen)
Eikö kenelläkään ole osaamista itse asiasta?
Sinkkumies
Vierailija kirjoitti:
Eikö kenelläkään ole osaamista itse asiasta?
Sinkkumies
Yleensä on tapana vastata siihen, mitä kysytään. Kysyit suolista, vastataan suolista.
Miksi toistelet "sinkkumiestä"? Luuletko sen antavan viestille jotain lisäarvoa?
Ruususuola on erittäin suolaista suolaa. Eli hiukan vaaleanpunaista väriltään.
Vierailija kirjoitti:
Miksi toistelet "sinkkumiestä"? Luuletko sen antavan viestille jotain lisäarvoa?
Se on sen tunnus. Se ei ole vaan jaksanut rekisteröidä sitä.
Suolet ei maustamatta kyllä kovin maukkaita ole.
Järkevää on käyttää ihan tavallista jodioitua ruokasuolaa. Tuntuu hölmöltä maksaa ylihintaaa jostain vaaleanpunaisesta suolasta, jonka väri tulee pienestä määrästä jotain rautayhdistettä.
On täyttä potaskaa väittää, että ne "gourmet-suolat" olisivat jotenkin parempia kuin ihan tavallinen ruokasuola. Samaa natriumkloridia reippaasti yli 90-prosenttisesti ovat kaikki.
Jos makuja haluaa, kannattaa ottaa jokin yrttisuola, esim Herbamare (Vogel).
Peräsuolissa