Vierailija

Varasin pitkän jahkailun jälkeen 14v murkkupojalleni kys paikkaan ajan, pojalla kun on n.1,5cm päässä silmästä nenänvarressa (missä ei paljoa rasvakudosta siis ole) isohko ehkä n.1cm kokoinen hieman koholla oleva ruskea luomi. Ollut siinä niin kauan kuin muistan mutta ei kyllä vauvana.

Mutta nyt hermostuttaa ja pelottaa koko luomenpoisto, on niin lähellä silmää, isohko ja nenän varren luussa. Käyttävät jotain radioaaltoa luomien poistossa..

  • ylös 2
  • alas 5

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Minulla oli oikean silmän alla, n. 1,5 cm päässä silmästä sellainen todella ärsyttävä rusinamainen vanhuuden luomi. Aina osui sormi siihen, venyttelinkin sitä ja koitin poistaa kotikonstein. Kävin sen poistattamassa joskus viime syksynä Medfinissä. Samalla poistettiin pari muutakin luomea. Toimenpiteet eivät sattuneet mitenkään, hinta oli mielestäni edullinen ja lääkäri sekä muu henkilökunta erittäin ystävällistä. Ei jäänyt minkäänlaista arpea. Minulla on vielä luomia jäljellä, joten jos saan säästettyä rahaa menen sinne ilman muuta uudelleen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mulla oli aika samanlinen luomi ja kävin viime syksynä poistattamassa sen Medfinissä. Tosi hyvin meni ja näin 6-7kk poiston jälkeen siinä kohdassa ei enää näy oikeastaan mitään jälkeä. Luomen poistanut lääkäri oli melko vähäsanainen eikä hirveästi antanut ohjeita, lykkäsi vaan lapun käteen operaation jälkeen, joten kannattaa kysyä heti jos jotain kysyttävää on. Mä kysyin esim. kuinka nopeasti saa urheilla/käydä suihkussa/uimassa operaation jälkeen, en tiedä olisiko lääkäri huomannut kertoa näitä ellen olisi kysynyt. 

Tosi nopea toimenpide eikä sattunut. Laastaria käytin pari päivää kun haava oli vähän avoin, sen jälkeen tuli rupi ja se oli 1-2 viikkoa. Kun rupi kuivui pois, poistokohta näkyi punaisempana mutta se haalistui vähitellen ja nyt ei enää näy juuri mitään. Lääkäri mainitsi että poistokohtaa pitää ahkerasti vaan rasvata aurinkovoiteella ekat pari kuukautta (vaikkei sen kummemmin aurinossa oleskelisi, kyllä sitä saa kuitenkin), ettei siihen tule pigmenttihäiriötä.

Kaiken kaikkiaan voin lämpimästi suositella, itse toimenpide oli ihan ok mutta parasta on ehdottomasti lopputulos.

Vierailija

Erittäin kiva kuulla kokemuksia, olen siinä ja siinä hilkulla etten koko aikaa peruisi...

Mietityttää nimittäin tuo kohta missä luomi on, on niin lähellä silmää ja muutenkin niin näkyvällä paikalla jos toimenpide ei jostain syystä onnistuisikaan kovin hyvin ja jäisi arpea tms. Mitenhän iso rupikin siihen muodostuu...pojan jalassa on ilm ikuisesti n.4cm punainen alue kun kaatui pyörällä viimekesänä ja noin kämmenen kokoinen alue oli auki. Eli kertooko se jotakin siitä miten iho hällä arpeutuu/parantuu, en tiedä.

Ja se puuduttaminen, mihin ne tökkää sen puudutuspiikin/t, tuo on luuta ja nahkaa tuo luomenympärysalue...

ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
pojan jalassa on ilm ikuisesti n.4cm punainen alue kun kaatui pyörällä viimekesänä ja noin kämmenen kokoinen alue oli auki. Eli kertooko se jotakin siitä miten iho hällä arpeutuu/parantuu, en tiedä.

ap

No ei tuosta voi vielä mitään päätellä, jos vasta viime kesänä tuli haava ja arpi. Arvet voivat nimittäin vaalentua ja haalentua vuosikausia, ainakin mulla on käynyt näin sekä pyörällä kaatumisen että luomenpoiston jälkeen.

Kai poika kävi näyttämässä tuota ruhjetta jossain?

Vierailija

En tiedä puudutuksesta sen enempää mutta multa on poistettu useampi luomi päästä, ja kyllä silloinkin se piikki on johonkin saatu iskettyä. Eli älä huoli, kyllä ammattilaiset osaa :)

Se rupi on juurikin sen luomen kokoinen, ei sen isompi. Ja varmasti paranee hyvin jos sitä ei näpläile vaan antaa parantua rauhassa. 

Vierailija

Juu tottakai jalkaa käytiin näyttämässä ja sitä putsattiinkin terveyskeskuksessa pariinkin eri otteeseen kun oli tosiaan niin "paha" ja iso se alue, myöskin jäykkäkouristusrokote uusittiin vaikka edellisestä ei 10v ollutkaan (mutta yli sen 5v jonka jälk rokote pitää uusia jos vastaava haaveri sattuu, astuu naulaan tms). Kotona oli myös steriilejä haavataitoksia, pullollinen jotain kirkasta ainetta jolla sidetaitos kasteltiin ja annettiin olla hetken aikaa alueen päällä jne. Kaikkinensa aktiivisin (päivittäin 2x toistuva) hoitorumba kesti reilun 1kk ajan.

Lisää vain kokemuksia luomiasiasta, kiitos!

ap

Vierailija

Nyt ruvennut miettimään, että ehtiiköhän tuo parantua ennen pojan rippileiriä, luomenpoisto-operaatiosta olisi tasna 2vkoa leirin alkuun...kyseessä kuitenkin aika iso luomi ja rupihan siihen muodostuu päälle joka sitten irtoaa ja tiedä millainen se pinta sitten siinä alla on...onko sitä sitten "kiva" hoitaa siellä riparilla..uimista ja saunomista siellä yms.

ap

Vierailija

Tehdään siis ilmeisesti radiofrekvenssiveitsellä? Teippiä pidetään muistaakseni viikon verran, mutta aurinkoahan tuo alue ei saisi saada moneen viikkoon kunnolla, siinä mielessä kesä ja kasvot ovat vähän haastava yhdistelmä. Mutta tuo menetelmä on kyllä ainoa oikea tapa poistaa luomi kasvoista, perinteinen leikkaus ja tikit jättää arven ihan satavarmasti, itselläni ei jäänyt radiofrekvenssillä edes 1,5 cm halkaisijaltaan olevasta luomesta jäljen jälkeä. 

Vierailija

Taidan perua koko ajan nyt sitten, jotenkin vain mietin että kys luomi olisi hyvä saada pois ennenkuin kesä ja auringonsäteet alkavat kunnolla osumaan naamaankin, ja luomeen, lomamatkakin aurinkoon tiedossa..huokaus. Ja tuo ripari.

ap

Vierailija

No eiköhän mikä tahansa punainen pieni arpikohta ole kauniimpi kuin luomi. Luomet on super ällöttäviä, ja vielä kasvoissa..!! Poista se pojalta ja paranna hänen elämänlaatunsa hyvänen aika. 

Vierailija

Tulipa käytyä vähän aikaa sitten. Olin hieman skeptinen, sillä samaa luomea yritetty poistaa toisessa paikassa laserilla jo kaksi kertaa, eikä lähtenyt ja toisaalta tämän paikan tarjous oli halvin niin odotukset eivät olleet erityisen korkealla.

Toistaiseksi pelkkää hyvää sanottavaa kokemuksesta. Luomia poisti Jelena joka vaikutti pätevältä ja aikasemmista kokemuksista poiketen, poistoon käytettiin merkittävästi aikaa ja tarkkuutta kunnes ilmeisesti kaikki oli saatu pois! Koitan muistaa päivittää parin kk päästä ovatko luomet pysyneet poissa.

Vierailija

Reilut pari kk kulunut yllä olevasta postauksesta. Kerroit että mahdollisesti päivität että millaiselta jälki näyttää. Olisi mukava kuulla! Harkitsen juuri itse medfiniltä ajan varaamista luomen poistamiseen kasvoista.

Itselläni on vähän tuollainen ärsyyntyvä luomi jonka alle tulee aina finni, ja tälläkin hetkellä on. Varmaan tyhmä kysymys, mutta kai tuo radiofrekvenssiveitsi toimii ihan yhtä hyvin luomeen silloinkin kun siellä alla on muutakin tavaraa sisässä eli finni? :D

En mene

Töykeää eestinkielistä palvelua. Ajanvaraaja ei tiennyt edes perusasioita, eikä edes kiinnostanut oppia.

kirj

Vierailija kirjoitti:
Reilut pari kk kulunut yllä olevasta postauksesta. Kerroit että mahdollisesti päivität että millaiselta jälki näyttää. Olisi mukava kuulla! Harkitsen juuri itse medfiniltä ajan varaamista luomen poistamiseen kasvoista.

Itselläni on vähän tuollainen ärsyyntyvä luomi jonka alle tulee aina finni, ja tälläkin hetkellä on. Varmaan tyhmä kysymys, mutta kai tuo radiofrekvenssiveitsi toimii ihan yhtä hyvin luomeen silloinkin kun siellä alla on muutakin tavaraa sisässä eli finni? :D

Unohdin ketjun, kauan aikaa mennyt. Jälki on oikein hyvä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla