Vierailija

Ymmärrän että työssä vaatteet likaantuu, mutta kai sitä silti voisi parran ajaa ja tukan kammata.

Jotenkin tosi ällöä!! Monet ovat vapaa-ajallakin pieruverkkareissa ja kulahtaneessa t-paidassa. Rasvainen tukka sojottaa sinne tänne ja kädet likaiset.

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Helsingissä kyllä raksamiehet ovat yleisesti ottaen mielestäni ihan siistiä porukkaa ja aika nuorta porukkaa myöskin. Tosi monet tietysti Virosta.

Vierailija

En nyt tiedä, tuskin vapaa-ajalla olevia raksamiehiä edes tunnistat raksamiehiksi? Suht siistejä työvaatteita lukuunottamatta ja tulee kyllä usein nähtyä kun asun ison rakennustyömaan lähellä. Mutta aika töykeitä kyllä osa on esim. kaupassa asioidessaan, toki niitäkin on jotka jaksaa asiallisia ja hymyileviä olla.

Vierailija

Ei mun mies ole tuollainen. Hän itseasiassa huomasi lounaalla käydessään usein että kukaan muu kun heidän porukkansa ei ikinä pessyt käsiä ennen ruokailua. Ja heillä on ihan hyvät sosiaalitilat työmaalla, eivät siis muutenkaan marssineet suoraan ravintolaan.

Herää kysymys, että helvettiäkö se sinua liikuttaa? Vai onko sinulla joku pakkomielle komeasta ja tyylikkäästä raksamiehestä? Muunlaisten miesten kanssa et voi pariutua ja nyt meni tunteisiin kun kaikki tuntuvatkin olevan epäsiistejä.

Terveisin Naispelko22

SE ON LOPPU NYT

Vierailija

Käsiä ei saa puhtaaksi vaikka millä myrkyllä pesisi.
Eilen oli reilusti yli 20 astetta lämmintä ja harvoin raksamiehet voi vähentää vaatetusta, koska ne vaatteet ja kengät suojaavat heitä. Hiki tulee kylmemmälläkin ilmalla ja kai tajuat ettei remppaaminen ja rakentaminen ole siistiä työtä?
Ne raksamiehet, joilla on aina puhtaat ja ehjät vaatteet päällä, ovat yleensä niitä joita ei kannata palkata.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla