Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuossa lueskelin Jani Toivolan ideoinnista, jolla pikkulapsille opetettaisiin koulussa ideologisesti motivoituja valheita. Uskon, että tulisi aika hämmentyneitä lapsia, kun biologian tunnilla heille kerrottaisiin, että ihmissukupuolia on kaksi, sitten ideologisessa seksuaalikasvatuksessa sanottaisiin päinvastaista.

Samoin transseksuaalisuuden mainostus aivan yhtä hyvänä elämänä on julmaa. Tietenkään elämä hormonien ja kirurgian varassa, jatkuvassa päihdeongelma- ja itsemurhariskissä ei ole yhtä hyvä vaihtoehto lapselle kuin oman sukupuolen hyväksyminen.

http://www.youtube.com/watch?v=vylLsZi99dc

Kommentit (1)

Vierailija

Espoossa oppilaat vietiin kirjastoon. Ilmeisen feministinen ja "akateeminen" kirjastotäti saarnasi lapsille seksuaalisista stereotypioista ja patriarkaaleista. Pojat eivät saaneet pukeutua siniseen, eivätkä leikkiä autoilla jne.

Sitten jatkoi, sillä, että näytti kuvaa kahdesta mäkkärissä syövästä ylipainoisesta lapsesta ja kertoi miten paha mäkkäri on kun tappaa ahneuksissaan lapset roskaan.

(nais)pettaja tietysti komppasi mukana, mutta taisi mennä vähä yli häneltäkin.

Ala-aste oppilaat olivat kauheissaan. Minusta feministilepakon kohtaaminen pitäisi siirtää lukioikäisille. Parempi olisi kun ei koskaan. Ihmeellinen opetusohjelma Espoossa.

Venäjällä saa vankilaa lasten houkuttelemisesta homoseksuaalisuuteen, mikä tuossa aatemaailmassa aivan ilmeisesti on takana. Monessa asiassa Venäjä on edellä Suomea. Mitä pahaa heteroissa pojissa on ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla