Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kenelläkään tällaista vesilukkoa:

http://aijaa.com/ojIOiO

Miten sen saa auki? Ei ole mitään kierrettäviä osia tuossa alempana (siis noista kolmesta alhaalla näkyvästä liitoksesta missään ei ole kierrettä).

Ylhäällä on kierrettävä osa, mutta se on apk-liitännän yläpuolella ja jos avaan tuolta korkealta, niin apk-liitäntä hankaloittaa hajulukon siivoamista. Niinkö se kuitenkin tässä mallissa pitää tehdä? Vai saanko jotenkin tuon pelkän alaosan irti?

Kommentit (4)

Vierailija

Näyttäs, että vain apk-liitännän yläpuolella on semmoisia liitoksia, joissa pyöriviä kiinnittimiä, joista saa auki putkia pyörittämättä!

Vierailija

Kiitos! Mutta entä kuinka noi alapuoliset saisi auki? Siis pyörittämällä koko putkeako? Olen tuon ylemmän liitoksen jo avannut ja samoin irrottanut apk-liitoksen, mutta nuo alemmat tuntuvat vain pyörivän paikallaan :-/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos ne ei ole hitsattu/liimattu niin varmaan ihan lujaa vetämällä. Ymmärtääkseni siellä on pari paksua rengastiivistettä semmoisissa urissa jotka pitää sen paikallaan eli voimaa vaan.

Toisaalta jotkut liitokset on liimattu tai hitsattu (lämmitetty)  joten ne hajoaa jos ne vetää väkisin auki.

Vierailija

Kiitos! Mielestäni ainakaan noita ei ole hitsattu (seurailin satunnaisesti putkarin touhuja, kun nämä asennettiin), mutta liimasta ei tietoa. Kai se on vaan riskillä yritettävä vetää ja toivoa, että voimat riittää avaamaan muttei rikkomaan...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla