Vierailija

Voi ei. Pitääkö sen vain antaa olla? Nurkassa kyyhötti yksinään pienessä mytyssä

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos lähellä on metsä (tai paikka mistä ilmestyny, edes iso pusikko) niin käy hätistämässä sinne mutta älä missään nimessä koske siihen! Emo löytää pennun noin puolen kilsan säteeltä kyllä, mutta hylkää sen jos siinä on ihmisen hajua...

Vierailija

Niin ajatteloin että varmaan vain pahennan asioita jos meen siirtelemään mutta niin raukka on ja vielä työmaa pyöräkellarissa ja ovi sen takia auki siinä.

Vierailija

Mikäli poikaset ovat hankalassa paikassa esimerkiksi lasten ulottuvilla, niitä voi varovasti siirtää muutamia metrejä siten, että niihin kosketaan mahdollisimman vähän. Siirto on tehtävä huomiota herättämättä, koska esimerkiksi varikset seuraavat ihmisen toimia ja voivat siten löytää poikaset. Varikset käyttävät rusakonpoikasia ravintonaan keväisin.

http://www.radionova.fi/uutiset/ajankohtaista/yksin-jaaneet-janiksenpoik...

Vierailija

Anna olla. Ne on tosiaan ihan kuin kuolleita kun ne kyyhöttää jossain ja siis niin pieniä, mutta ei niillä ole mitään hätää. Se on nyt citykaneilla vauvasesonki parhaimmillaan ja noita poikasia ihan kamalasti. Varsinkin iltahämärissä saa ihan katsoa mihin kävelee, ettei päälle astu kun tuollainen kyyhöttäjä voi olla ihan keskellä kävelytietä.

Vierailija

Ei se siellä huvikseen ole, varmaan emo hylännyt. Eikös jänis ole yö/hämärä eläin niinkuin vaikka rotta ja pitäisi olla tähän aikaan unten mailla?

Vierailija

Katoin googlesta kuvia, on söpö eläin. Voihan sen antaa olla, mutta voitko pitää näköyhteyden siihen parin päivän ajan, ettei jotkut lapset häiritse sitä?

Vierailija

Kaikki jäniselämet levittävät poikasensa ympäri maastoa ja käyvät niitä vuoron perään imettämässä. Älä koske tai siirrä.

Niiden kuuluu kyhjöttää ihmepaikoissa.

Vierailija

Älä koske. Niillä yksinäisiltä vaikuttavilla poikasilla ei usein ole mitään hätää. Lisäksi, vaikka jäniksenpoikanen ei ole vielä kovin nopea juoksemaan, niin usein kuitenkin sen verran vikkelä ja ketterä, ettei sen kiinni saaminen ole edes välttämättä helppoa. Jäniksessä voi olla myös tauteja, jotka voivat tarttua ihmiseen, kuten vaikka jänisrutto jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla