Vierailija

Matkustin pitkän matkan tapaamaan poikaani ja miniä oli tehnyt ruokaa tarjolle. Kasvisruokaa pelkästään.. Miniä on innokas kasvissyöjä ja nyt pelkään että poikani sairastuu jos ei parempaa ruokaa saa. Yritin ehdottaa miniälle perunamuussia ja possukastiketta mutta hän ei halunnut kokata keittiössään "murhattua eläintä". Nyt poikani on vaaleanpunaiset lasit silmillä ja ei ymmärrä mitä tuossa voi käydä :(

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Idea on hyvä,  mutta ihan liian nopeasti menit nyt siihen ongelmaan. Ensin olisi pitänyt selittää, miten olet jo pitkään ihmetellyt, miten poika on mennyt jotenkin vaisuksi ja koko olemus on kuin riisitautisella eikä enää jaksa tehdä apunasi töitä kuin ennen. Sitten viittaisit siihen, miten kotona on maistunut possupaisti ja lihapullat. Vasta sen jälkeen olisit mennyt miniän ruokia selostamaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Idea on hyvä,  mutta ihan liian nopeasti menit nyt siihen ongelmaan. Ensin olisi pitänyt selittää, miten olet jo pitkään ihmetellyt, miten poika on mennyt jotenkin vaisuksi ja koko olemus on kuin riisitautisella eikä enää jaksa tehdä apunasi töitä kuin ennen. Sitten viittaisit siihen, miten kotona on maistunut possupaisti ja lihapullat. Vasta sen jälkeen olisit m ennyt miniän ruokia selostamaan.

"murhattu eläin" oli myös liian puppua ja turhaan laitettu mukaan. Sen olisi voinut avata myöhemmissä viesteissä kun olisi kommentoinut miniän aggressiivista näkökulmaa eläinten oikeuksiin. Lisäksi nuo "vaaleanpunaiset lasit" eivät ole ymmärrettävä vertaus oikein mihinkään asiaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla