NÄIN!!

Terveisin Naispelko22

SE ON LOPPU NYT

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija kirjoitti:
Oletpas hauska. Tykkäät kiusata häviäjää?

Nautin aina kun Suomi häviää jääkiekossa. Samalla tavalla suomen fanit on häviäjille aukomassa päätään kun voittavat. Nyt voi naattia.

Terveisin Naispelko22

SE ON LOPPU NYT

Mies 29v plus 1v miettii kirjoitti:
Suomen fanitko ovat esim.ruotsinkielisillä sivuilla aukomassa ruotsalaisille? Tuskin. Eivät ulkomaalaiset seuraa suomenkielisiä palstoja.

Voi kyllä näitä sankareita löytyy, jotka kansainvälisillä sivustoilla urputtavat hävinneen joukkueen kannattajille. Ruotsalaisia sivuja en seuraa, mutta en hetkeäkään epäile etteikö sielläkin auota päätä silloin kun Ruotsi satutaan voittamaan. Unohtamatta tietenkään sitä miten sitten vastustajia pilkataan ihan täällä kotimaisilla sivustoilla jos satutaan voittamaan, se on ihan eri tasolla se pilkka ja hyvä ettei kukaan ulkomaalainen sitä näe. Missä muuten olen väittänytkään, että ulkomaalaiset seuraa suomalaisia sivustoja? Tämä urputtamiseni on ihan vaan näpäytys näille pilkkaajille. Suomalaiseen "kannatuskulttuuriin" vaan valitettavan isona osana näkyy kuuluvan se pään aukominen hävinneelle, niin kotimaisessa liigassa kuin kansainvälisellä tasollakin.

Terveisin Naispelko22

SE ON LOPPU NYT

Hazaa kirjoitti:
Muistan kun suomalaiset kannattajat meni kerran  Ruotsiin polttamaan niiden lipun kun voitettiin ne jääkiekossa :D

Sekin vielä! En edes muistanutkaan.

http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/uutiset/artikkeli/suomalaisfanit-riehu...

"Onneksi Suomella ei ole tapana ottaa MM-kultaa kovin usein"

Ja porukka epäilee ettei päätä auota nettifoorumeilla, paikan päällä tai missään muuallakaan. Suomalaiset ei vaan osaa käsitellä voittoa, eivätkä häviötä. Voiton myötä kihahtaa kusi hattuun ihan hetkessä.

Terveisin Naispelko22

SE ON LOPPU NYT

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla