Vierailija

Puoliso on usein ihmiselle kalleinta mitä hänellä on, mutta hämmästyttävän monet eivät silti ole hankkineet hänelle vakuutusta. Samaan aikaan monet paljon arvottomammat asiat kuten kodin irtaimisto ovat usein kyllä vakuutettu.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

hekoheko

AIkuiselle ihmiselle ei toinen voi ottaa vakuutusta (paitsi työnantaja). On itse otettava.

Vierailija

Meillä on henkivakuutus puolin ja toisin, olemme vakuuttaneet itsemme sadasta tonnista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kotivakuutuksessa on yleensä vakuutettu muutakin kuin irtoamistoa (jonka senkin hankkiminen kerralla on kallista, kysy vaikka eronneelta parilta), kuten kiintokalusteet ja koneet, samoin siinä voi olla vastuuvakuutus (taloyhtiö ja naapurit), oikeusturvaa, jonkinlainen matkatavaravakuutus yms. vakuutuksen laajuudesta riippuen. Mutta totta, Suomessa kaikki eivät ole riittävästi harkinneet vapaaehtoisten henkilövakuutusten tarvettattaan.

Vierailija

Tarttisin pettäjäpaskavakuutuksen. Jos puoliso päättää lähteä vieraisiin, niin 50 000 mulle rahana kiitos. Puolisolta siis, eli vakuutusyhtiölle tää olis pelkkää voittoa ja loistava myyntiartikkeli.

Vierailija

On meillä molemmilla tapaturma- ja henkivakuutukset. Tulee kyllä aina kurja olo kun näitä miettii, ihan kuin se 100 tuhattakaan euroa lämmittäisi jos toinen kuolee. Mutta turvaapahan jotenkin sen että arki jatkuu turvatusti sillä kumpi lasten kanssa tähän maailmaan jää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla