Hh5

Järjestän syntymäpäiväjuhlia, joihin ajattelin väsätä pientä purtavaa. Osallistujia tulee olemaan n. 20 kpl. Miltä kuulostavat seuraavat tarjoilut:

Suolainen piirakka
Kasvispiirakka
Rieskarullat
Suklaakakku
Marjainen piirakka

Illan painopiste ei ole syöminen, mutta tarvitseeko muuta lisäksi?

  • ylös 6
  • alas 0

Kommentit (8)

Vierailija

mulle ainakin kelpais, ja ei mun mielestä enempää tarvitse jossei kerran syöminen ole pääasia :D

Vierailija

Hyvältä kuulostaa mutta mieti noiden piiraiden kokoa, en siis tiedä minkä kokoisia olit suunnitellut tekeväsi mutta riittääkö esim yhdestä tavallisesta pyöreästä piirakasta 20:lle hengelle.
Vai olisiko suolainen piirakka pellille ja kasvis pyöreään, samoin marjapiirakka pellille.
Laittaisin lisäksi jotain naposteltavaa, poppareita karkkia jne. Elleivät nuo nyt jotkut viiskymppiset ole tms.

  • ylös 15
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kuulostaa hyvältä, mutta ehkä hieman raskaalta. Voisitkohan tehdä vihersalaatin/dippivihanneksia, tai vaihtaa marjapiirakan johonkin kevyempään marjaiseen?

Vierailija

Minunkin mielestä kuulostaa todella hyvältä, mutta kaipaisi tosiaan jotain raikasta hedelmää tai vihannesta kylkeen. Miten olisi porkkanan- ja kurkunpalat dipattavaksi, viinirypäleet tms? Jotain ihan simppeliä, mutta raikasta kuitenkin. Vaikka minitomaatteja yhteen astiaan, jotta voi ottaa muutaman sellaisen lautaselle :) Kreikkalainen salaatti, raparperikeitto, hedelmäkeitto ja vastaavat ovat ehkä hieman kalliimpia, joskaan ei nyt kovin tyyriitä.

Vierailija

Noi syötävät vaatii kaikki lautasen & veitsen ja haarukan. Eli onhan sulla istumapaikat kaikille 20 hengelle? Muuten tulee vaikeaa.

Vierailija

Mä kaipaisin myös vihreä salaattia piiraiden kaveriksi. Pellillä saat tehtyä ison satsin kerralla. Yksi pyöreä vuoka ei todellakaan riitä tuolle porukalle. Tekisin muutaman pellillisen.

Piirasta ja salaattia voi hyvin syödä pelkällä haarukalla, joten riittää, että johonkin pääsee istumaan. eitarvita mitään illallispöytää tuolle tarjoilulle.

Vierailija

Kutone lisää: Minusta makeaa riittäisi jopa yksikin sortti, jos se mahdollisten ruoka rjoitteiden puolesta sopii kaikille. Siis esim. pelkkä suklaakakku.

Ap hh

Kiitos vastauksista :) Suolaista piirakkaa ajattelin tehdä pari pellillistä ainakin, koska sitä varmasti menee eniten. Ajattelin tehdä kaiken siihen muotoon, että pelkällä haarukalla / käsin pystyy syömään eli istumapaikoista ei tarvitse huolehtia.

Joku salaatti pitänee tehdä lisäksi, tosiaan näin luettuna kuulostaa raskaalta ilman sitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla