Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Siis alkaako riisissä kasvaa jotain outoja bakteereja keittämisen jälkeen?

Vierailija
16.04.2016 |

Muistan lukeneeni, että riisiruokaa ei mielellään kannattaisi uudelleenlämmittää ja syödä.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
16.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

2 vuorokautta sanitaan olevan maksimi säilytysaika.

Vierailija
2/2 |
16.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse fermentoin ruskean riisin ennen keittämistä mm. fytiinihapon poistamiseksi. En tiedä sitten keittämisen jälkeen,ei ole ollut ongelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla