Maitotuotteet kannattaa syödä rasvaisena
Kommentit (16)
Onko hyvä idea laittaa vaan joku linkki, eikä mitään omaa mielipidettä tai sen kummempaa keskustelunavausta. Kuinka moni alkaa availee jotain linkkejä vaan. En ainakaan minä.
Vielä pahemmat on youtube-linkit otsikolla "ihana biisi" tai ":D".
Sinäkö sen päätät!? :) onneksi saan sydä rasvattomia jukurtteja ja juoda rasvatonta maitojuomaani kuten ennenkn rasvafriikeistä välittämättä. Kolesteroli ollut aina ihanteellinen.
Vierailija kirjoitti:
No eikö tuo ole ollut päivänselvä asia jo pitkään? Johan sen järkikin sanoo, että vähärasvaiset tuotteet ovat silkkaa hullutusta.
Ja keinotekoisesti makeutetut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No eikö tuo ole ollut päivänselvä asia jo pitkään? Johan sen järkikin sanoo, että vähärasvaiset tuotteet ovat silkkaa hullutusta.
Ja keinotekoisesti makeutetut.
Ja kemikaaleilla kovetetut margariinit.
Kaikki syököön mitä haluaa. Itse en välitä kevyttuotteista, koska ne yleensä maistuvat pahalle tai ainakin huonomalle kuin vastaava "rasvainen" tuote. Kevyttuotteet eivät myöskään tunnu pitävän nälkää yhtä hyvin poissa, kuin tavallinen ruoka. Itse käytän voita, täysmaitoa ja jopa hui, ihan sokeria makeutusaineiden sijaan ja voin erittäin hyvin ja veriarvot ovat loistavat, verenpaine on normaali ja olen normaalipainoinen. Kun syö kunnon ruokaa, niin ei ole tarvetta syödä liikaa.
Minä syön kaikki ruokani normirasvaisena. Näin ruokamäärä pysyy kohtuullisena eikä ole ylensyöntiä, painokin pysyy kurissa.
No just tuo rasvattomuus aiheuttaa ties mitä.
Sitten ahmitaan sokeria ja transrasvaa tilalle ja jäädään kitukasvuiseksi.
Aivojen kehitykseen tarvitaan rasvaa sekä hormonitoimintaan.
Ihmiset ovat tyhmiä ja aivopestyjä markkinoiden orjia.
Vierailija kirjoitti:
Maitotuotteet aiheuttavat syöpää.
Ai jaa, kerro lisää.
Saatteko oikein orkkuja noilla mututietoihin perustuvilla rasvattomuus aiheuttaa sitä tai tätä-paskallanne. Te olette yksinkertaisesti uskotelleet olevanne oikeassa ja mutu ei ole tietoa vaan luuloa.
Ei se ole mutua. Kyllä siitä on ollut uutisissa ja just äskettäin.
– Minusta meidän tulisi nyt ymmärtää, että on terveellisiä ja epäterveellisiä rasvoja, sekä terveellisiä ja epäterveellisiä hiilihydraatteja. Rasva voi parantaa kylläisyyden tunnetta ja se voi näin vähentää kokonaiskalorisaantia, kommentoi diabeteksen asiantuntija ja apulaisprofessori Susan Spratt Duken lääketieteellisestä yliopistosta CBS:lle.
Aikaisemmat tutkimukset ovatkin näyttäneet, että vähärasvaisia tuotteita käyttävät ihmiset korvaavat kalorivajeen useammin sokerilla ja hiilihydraateilla, joiden runsaalla käytöllä on yhteys diabeteksen kehittymiseen, kertoi Time.
Toisin sanoen, itse rasva ei vähennä diabetesriskiä. Vaan se ettei syö nälkäänsä sokeria. Korrelaatio ei tarkoita syy-seuraussuhdetta. Kaikki riippuu siitä, mitä syö silloin kun on nälkä.
En kaipaa sokeria nälkääni. Olen normaalipainoinen normaaliruoalla ja käytän rasvaa.
No voi harmi, ostin juuri tänään kaksi pakkausta vähärasvaista juustoa Lidlistä! Nythän niitä ei missään nimessä voi syödä kun ne ovatkin hirveen karmeen epäterveellsiiä. Saakohan ne vaihtaa runsasrasvaisempiin, ettei vain kuolo korjaa seuraavan viikon aikana?
No eikö tuo ole ollut päivänselvä asia jo pitkään? Johan sen järkikin sanoo, että vähärasvaiset tuotteet ovat silkkaa hullutusta.