Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen äitiyslomalla ja vauvani on neljän kuukauden ikäinen. Emme ole vielä käyneet missään kerhoissa, vaikka alueella olisi mm. seurakunnan järjestämä vauvakerho. Jotenkin ahdistaa ajatus siitä, että paikalla on 20 äitiä ja vauvaa ja yhdessä keskustellaan soseista ja vaipoista. Koen olevani jotenkin huono äiti kun en käy kyseisissä kerhoissa. Myös uudet tilanteet ja ihmisporukat joista en tunne ketään jännittävät. Millaisia kokemuksia teillä on kerhoista? Onko niissä leppoisa vai vaivaantunut tunnelma? Löytääkö niistä oikeasti kavereita vai vaan hyvän päivän tuttuja?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Jos ahdistaa ajatus niin älä mene. Mikään pakko ei noissa ole käydä :D Niitä järjestetään just siks että samassa tilanteessa olevat tutustuisi ja pääsee näkemään muitakin, kun oman vauvan kanssa kököttää päivät pitkät. Mut minusta on outoa että menisit jos sua ei kiinnosta tutustua muihin äiteihin tai puhuu heidän kanssaan.

Vierailija

Miks olisit huono äiti? Nyt vähän järkeä kehiin. Ei niissä todellakaan tarvitse käydä vaan se mahdollisuus on annettu sinulle että voit käydä jutskailemassa muille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla