Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Huolestunut

Hei,

Vauvani on 10,5kk vanha ja imetän häntä edelleen noin 4-7krt/vrk. Aloitin minipillerit jälkitarkastuksen jälkeen ja niistä ei tullut mitään häiriöitä. Kuukautiset ovat pysyneet poissa, mutta noin kuukausi sitten alkoi ruskea tuhruvuoto. Tuolloin ajattelin, että nyt kuukautiskierto on alkamassa, mutta ei.. tuhrua tulee lähes päivittäin, usein näkyy vain vessassa pyyhkiessä, mutta joskus saattaa tulla pikkuhousunsuojaan vähän. Vuoto on pääasiassa ruskeaa ja siinä on joitain "rihmoja" tai pikkupikkuhyytymiä seassa. Muutaman kerran on taas ollut aivan kirkkaanpunaista verta, mutta tätäkin vain pyyhkiessä.

Nyt on alkanut tosissaan mieltä painamaan tämä vuoto.. onko muilla alkanut kuinka oma kierto? Onko ollut pitkään tällaista vuotoa ja mistä syystä? Pitää varmaan ottaa kohta yhteyttä neuvolaan, mutta kaipaisin vertaistukea teiltä.

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Voiko neuvolaan muka enää ottaa yhteyttä näissä asioissa kun käsitykseni mukaan äitiysneuvolan asiakkuus päättyy jälkitarkastukseen? Kysyn vaan, koska itse olen joutunut alakerran pulmien kanssa menemään ihan yksityiselle kun terveyskeskukseen olisi ollut jonoa.

Vierailija

Meillä on äitiys- ja ehkäisyneuvola samassa, joten ajattelin ainakin sinne soittaa. Ja papaan meillä pitäisi mennä äitiysneuvolassa sitten, kun kuukautiskierto palautunut.

Ap

Vierailija

Voi silti johtua minipillereistä tuollainen vuoto. Mutta väri ja koostumus viittaisi jonkinlaiseen tulehdukseen eli lääkäriin kipin kapin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla