Mielipiteitä; leivoin maanantaina porkkanakakun..
Ja nyt tänä aamuna aloin oksentamaan (tod.näk. mahatautia, jota töissä on liikkeellä).
Nyt mietin uskallanko kakun iskeä koululaisten matkaan heidän illanviettoon, vai onko ylireagointia?
Normaalia keittiöhygieniaa noudatin leipoessani mutta voiko virusta olla esim kuortutteessa, jota ei ole kuumennettu?
Kuinka herkästi elintarvikkeet saastuu, oksensin siis vasta tänäään ensimmäisen kerran ja oireita ei ollut kun leivoin?
Kommentit (5)
Lapset asuvat pääasiassa isällään (1km lyhyempi koulumatka) jonne menivät eilen. Tietenkään eivät oireilevina mene diskoonsa.. mutta mietin tuota kakkua vain.. en halua ketään tartuttaa :/
Ei kai tavallinen vatsatauti leviä ruuan mukana? Tai ainakin kaikki muutkin pinnat ovat yhtälainen riski. Eikä tuossa kuorrutteessa ole raakaa kananmunaa. Jos olet säilyttänyt sitä lämpöisessa, niin silloin tietysti on riski pilaantumisesta.
Syökää itte, vaikka tuskin mahataudissa maistuu.
Olet ollut itse tartuttava ennen kuin olit kipeä, eli juuri silloin kun kakkua leivoit.
Tosi harmi juttu, mutta kakusta sen taudin saa varmemmin kuin sun lapsistasi.
Pisaratartunta käsittääkseni mahdollinen, eli jos aivastit leipoessasi, kakku tod näk oksukakku.
Jos koululaiset asuu sun kanssa samassa talossa niin ei mitään väliä, vievät pöpön mennessään joka tapauksessa.