Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Miksi raaka taikina maistuu paremmalta kuin kypsä tuotos?
21.03.2016 |
Oli se sitten kääretorttu, muffini, porkkanakakku, pannari, piparkakku tai mikä tahansa. Aina se taikina maistuu minusta niin paljon herkullisemmalta kuin valmis leivonnainen. Miksi? Eikö voisi syödä vain pelkkää taikinaa...:))
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Niin on. Kypsät piparit esimerkiksi taikinan rinnalla ei ole mitään.
Porkkanakakun taikina on taivaallista. Toissapäivänä tein muffinsitaikinaa, nami.
Alue: Aihe vapaa
voihan sitä syödä pelkkää taikinaakin, mutta isoina määrinä siitä voi tulla mahanpuruja.