Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko pätkiksiä sulattaa? Kaikissa juustokakkuohjeissa neuvotaan silppuamaan pätkikset

Vierailija
18.03.2016 |

pätkis juustokakkua siis olen tekemässä, kovin ajattelin soveltaa valkosuklaa juustokakun ohjetta missä suklaa sulatetaan ja vaihtaa vain valkosuklaan pätkiksiin. Kaikissa muissa ohjeissa kuitenkin käsketään sulppuamaan pätkikset, eikä sulattamaan. Onkohan tähän jotain syytä??

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
18.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata. Koostumus ei kestä sulattamista, tulee rakeista.

Vierailija
2/4 |
18.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi sulattaa. Siitä tulee ihan paskan näköstä töhnää. Makukin muuttuu oudoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
18.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi sulattaa, itse teen usein pätkismoussea ja sitävarten sulatetaan pätkikset. Mutta ne eivät sula sellaiseksi sileäksi "nestemäiseksi" kuin juurikin esim valkosuklaa, vaan niistä tulee sellaista kökkeröistä tahnaa :D Hankala selittää. Mutta sellaista kuivaa möhnää niistä tulee. Ja palavat muuten tosi helposti!

Vierailija
4/4 |
18.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei voinut, sain pelastettua kun laitoin vesihauteeseen kermaa sekaan. Toivottavasti en ehtinyt polttaa niitä, palavatko myös vesihauteessa helposti?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän kuusi