Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Gluteiiniton piirakka, voiko ohjeessa vehnäjauhot korvata suoraan...

Vierailija
11.03.2016 |

..gluteiinittomalla jauhoseoksella? Kyseessä suolainen piirakka, jonka pohjaan tulee 300g margariinia tai voita, suolaa, 6 dl vehnäjauhoja ja 1 dl vettä. Osaiskohan joku auttaa? Kiitos.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai, laita vähän etikkaa sekaan niin siinä se on!

Vierailija
2/10 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gluteiiniton. :'D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo voi. Jotkut gluteenittomat jauhot imevät enemmän nestettä, joten saattaa joutua vähän lisäämään vettä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä jauhoja pikkuhiljaa, jotta näet sopivan koostumuksen. :)

Jos teet vieraalle, kannattaa varmistaa, että käyttämäsi jauhot käyvät. Mä suosin mieluiten luonnollisesti gluteenittomia jauhoja, koska joissakin jauhoissa käytetään vehnätärkkelystä ja kauraa, jotka ei kaikista herkimmille keliakikoille välttämättä käy.

Vierailija
4/10 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on gluteeniton.

Miten ihmiset tekevät noinkin alkeellisia kirjoitusvirheitä?

Vierailija
5/10 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se on gluteeniton.

Miten ihmiset tekevät noinkin alkeellisia kirjoitusvirheitä?

Ei ole kyse kirjoitusvirheestä. Gluteeniton on ollut joskus muodossa gluteiiniton.

Vierailija
6/10 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Gluteiiniton. :'D

Ihanko oikeasti iloitset toisen kirjoitusvirheestä? Olet varmaan kiva tyyppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se on gluteeniton.

Miten ihmiset tekevät noinkin alkeellisia kirjoitusvirheitä?

Varmaan ne on jotenkin jälkeenjääneitä, vai mitä vihjaat? Ainakin alemmalla tasolla kuin sinä itse.

Vierailija
8/10 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tottakai, laita vähän etikkaa sekaan niin siinä se on!

Etikkaa? Oikeasti? T.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tottakai, laita vähän etikkaa sekaan niin siinä se on!

Etikkaa? Oikeasti? T.ap

Ja vielä pyydän tarkennusta. Balsmicoa vai väkiviinaetikkaa? Kiitos =)

Vierailija
10/10 |
11.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en ole koskaan käyttänyt etikkaa gluteenittomassa leivonnassa. Jos sitkoa haluaa, kannattaa käyttää sitten psylliumia tai ksantaanikumia. Mutta piirakat kyllä onnistuvat ilmankin. :)