Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Käytättekö Lindströmin pihvien valmistuksessa etikkapunajuuria?
Kommentit (11)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kyllä mä oon laiskuuttanut käyttänyt, ihan ok tulee kun valuttaa hyvin. Ja lounasravintoloissa käytetään myös. eihän se punajuuren osuus yleensäkään kovin suuri ole, makuasia tietenkin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Joo käytän. Ei tule liian etikkaista, sopivan mehevää.
Mehevä on muuten hirveä sana
Kyllä noilla kokkaussivustoillakin ihan yleisesti on ohjeessa etikkapunajuuri:). Nro 2, vink vink:).
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Joo käytän. Ei tule liian etikkaista, sopivan mehevää.
Mehevä on muuten hirveä sana
Niin on :D Ap
Vierailija kirjoitti:
Kyllä noilla kokkaussivustoillakin ihan yleisesti on ohjeessa etikkapunajuuri:). Nro 2, vink vink:).
No hyvä. Viikonlopun ruoka on siis siinä. Ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
En etikkaisia vaan keitettyjä, joita minulla on pakastimessa. Syksyllä, kun sato on parhaimmillaan, ostan 2-3 kiloa punajuuuria, keitän, kuorin ja pakastan kokonaisina kahden kappaleen pusseihin. Todella käteviä ottaa käyttöön talven mittaan.