Meneekö jauhelihakeitto pilalla jos siihen laittaa nahistuneita porkkanoita? Nuo on niitä Lidlin
pikkuporkkanoita, en tiiä onko ne paleltunu jääkaapissa vai mitä kun ovat yhtäkkiä menneet kuiviksi ja vaaleiksi vaikkei ole vielä vanhoja. Ei viitsis heittää pois, meniskö keitossa?
Kommentit (3)
Jos ne eivät ole pinnasta pehmenneitä/limaisia tms. niin laittaisin kyllä. Paleltunut porkkana mädäntyy hyvin äkkiä, menee suorastaan nestemäiseksi. Nuo kuulostavat enemmänkin kuivuneilta.
Jos on vähän nahistuneita multaporkkanoita, niin ne piristyvät vielä, kun saavat olla pari tuntia kylmässä vedessä.
Vierailija kirjoitti:
pikkuporkkanoita, en tiiä onko ne paleltunu jääkaapissa vai mitä kun ovat yhtäkkiä menneet kuiviksi ja vaaleiksi vaikkei ole vielä vanhoja. Ei viitsis heittää pois, meniskö keitossa?
Pilko ihan pieneksi ja vaikka freesaa ensin pannulla, niin ei tunnut se nahistuneisuus.
Haistele niitä : D luulisin.
Porkkana on kestävää kamaa.