Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Herkullinen leipä vaikka viikonlopun aamiaiselle,itse!

Vierailija
27.01.2016 |

Enpä olisi uskonut,että onnistuu itse tällaisen leipomoleivän teko.Mutta on vielä superhelppokin!Eli pataleipä.
http://www.maku.fi/reseptit/pataleipa

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä että sä tarjoot ittees aamupalaleiväks

Vierailija
2/5 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen tätä pari kertaa viikossa. Korvaan jauhoista 3dl leseillä, kaurahiutaleilla ja erilaisilla siemenillä. Lapset pitävät erityisesti myslistä kun laittaa desin sekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meilläkin tätä on tehty jo pitkään viikonloppuaamuisin tai sitten Siken sämpylöitä. On todella hyvä leipä, itse korvaan myös osan jauhoista  kaura- tai 4-viljan hiutaleilla ja siemenillä.

Vierailija
4/5 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä herkutellaan Sikke Sumarin sämpylöillä. Kätevä ohje, taikina säilyy jääkaapissa monta päivää ja aamulla voi lätkiä pellille tarvittavan määrän sämpylöitä. Löytyy googlaamalla "sikke sumarin rapeat sämpylät".

Vierailija
5/5 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos Sikke-vinkistä!Inhoan kaikkea taikinan vaivailua,niin nämä on just hyviä!Minäkin pataleipää tuunailen siemenillä ja leseillä,siinä on muuten niin paljon vehnäjauhoja.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kuusi