Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kanan reisikoivet vielä puoliksi jäässä, voinko laittaa uuniin?

Vierailija
25.01.2016 |

Sori taas tyhmä kysymys, mutta oon aika käsi ruoanlaitossa ja täältä on saanut aiemmin neuvoa hädässä. :) Otin eilen broilerin reisikoivet pakkasesta sulamaan, ja huomasin nyt että nehän on edelleen puoliksi jäässä. Voiko noita laittaa osaksi jäisinä uuniin?

Lisäksi: Kuinka pitkän aikaa pidätte yleensä reisikoipia uunissa ja missä asteessa?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi laittaa jäisinä

Vierailija
2/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit.  Antaa enemmän aikaa kypsyä.  

Tunti kahdessasadassa, niin on yleensä jo sopivan valmista.  Nyt sitten vähän pidempään. 

Yksi vaihtoehto on esilämmittää mikrossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voithan sä laittaa, mutta kuivaa paskaa tai puoliraakaahan niistä sitten tulee.

Ei onnistu. Kauppaan hakemaan muuta, jos kaapissa ei muuta syötävää.

Vierailija
4/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moi! anna sulaa loppuun asti ja niistä tulee parempia kun ovat vähän lämpimiä.  180 tai 200 asteeseen ja varman päälle tunti paistoaikaa. Kannattaa laittaa paistopussiin ja reikä pussin päälle saavat ilmaa. tulee hyviä.

Vierailija
5/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne sulaa nopeasti kun laitat vaikka uunin jo päälle ja siihen lämmön lähettyville sulamaan. jäisenä jos laitat, tulee kuivia. Pidä n. tunti 200 asteessa.

Vierailija
6/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lauta kädenlämpöiseen veteen (muovipussissa toki), sulavat loppuun n. puolessa tunnissa. Sitten vasta uuniin. Ei tule hyvää, jos laitat jäisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai voit paistaa! Hieman kauemmin vain, noin 1,5h. Broileri on kypsää kun siitä tulee kirkasta nestettä reiästä esim tikulla painaessa...

Ja kuivaa ei tule jos jaksat vielä valella sitä muutaman kerran sillä liemellä mikä tulee paistaessa...

Vierailija
8/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistattepas korkeissa lämpötilassa! Minä paistan max. 175 asteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Moi! anna sulaa loppuun asti ja niistä tulee parempia kun ovat vähän lämpimiä.  180 tai 200 asteeseen ja varman päälle tunti paistoaikaa. Kannattaa laittaa paistopussiin ja reikä pussin päälle saavat ilmaa. tulee hyviä.

Piti tänään ostaa niitä mut pääs unohtumaan! Toimisko esim. vuoka johon päälle rei'itetty folio samaan tyyliin?

Kiitos neuvoista! :) Laitan kanat hetkeks pussissa veteen ja sitten uuniin.

Vierailija
10/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lauta kädenlämpöiseen veteen (muovipussissa toki), sulavat loppuun n. puolessa tunnissa. Sitten vasta uuniin. Ei tule hyvää, jos laitat jäisenä.

Ruoan hygienian kannalta kaikkein kamalin vaihtoehto.

Oikeastiko av-mammat muutenkin tunkee jäisiä koipia uuniin?

Vittu mitä gourmet-kokkeja. Oksetus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paistattepas korkeissa lämpötilassa! Minä paistan max. 175 asteessa.

Ja minä taas n. 220 asteessa n. 35-40 minuuttia. On kypsää ja mehukasta, kun rapeaksi paahtuva pinta suojaa lihaa.

Vierailija
12/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Lauta kädenlämpöiseen veteen (muovipussissa toki), sulavat loppuun n. puolessa tunnissa. Sitten vasta uuniin. Ei tule hyvää, jos laitat jäisenä.

Ruoan hygienian kannalta kaikkein kamalin vaihtoehto.

Oikeastiko av-mammat muutenkin tunkee jäisiä koipia uuniin?

Vittu mitä gourmet-kokkeja. Oksetus.

No eipä nuo koipireidet mitään gourmet-ruokaa olekaan eikä tässä oo sellasta aikomus valmistaa, vaan ihan perussafkaa evääks duuniin. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Lauta kädenlämpöiseen veteen (muovipussissa toki), sulavat loppuun n. puolessa tunnissa. Sitten vasta uuniin. Ei tule hyvää, jos laitat jäisenä.

Ruoan hygienian kannalta kaikkein kamalin vaihtoehto.

Oikeastiko av-mammat muutenkin tunkee jäisiä koipia uuniin?

Vittu mitä gourmet-kokkeja. Oksetus.

No eipä nuo koipireidet mitään gourmet-ruokaa olekaan eikä tässä oo sellasta aikomus valmistaa, vaan ihan perussafkaa evääks duuniin. :D

Miksi perussafkan pitää olla huonoa?

Vierailija
14/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensi alkuun kuumassa niin kauan, että muodostuu rapea pinta, joku sitten reilussa sadassa asteessa tunti tai pari. Liemellä valelua välillä. Siitä gourmeesta tiedä, mutta syötävää tulee. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
25.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ensi alkuun kuumassa niin kauan, että muodostuu rapea pinta, joku sitten reilussa sadassa asteessa tunti tai pari. Liemellä valelua välillä. Siitä gourmeesta tiedä, mutta syötävää tulee. 

Ai jäiset koivet?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän neljä